Houkuttelin Veen mukaani tutustumiskäynnille Snurreen. Treffit oli Taito Shopissa, missä olikin tosi kiva käydä pitkästä aikaa. Niin paljon niin kauniita esineitä ja tekstiilejä, suosikaa näitä kun mietitte kevään lahjojen ostoa. En saanut tarvitsemaani ryijynpohjakangasta, toki olisivat tilanneet, niinpä taidan joku päivä pistäytyä Tampereella tutustumassa Pirkanmaan kotityön myymälään. Ei hullumpi idea;)

 

 

Bullaa pitkin oli mukava kävellä, tutuilla katukivillä ja maisemissa. SNURRE löytyi vaivatta Hietalahdenkadulta. Minä tietysti tenttaamaan omistajalta kuka oot ja mistä tuut, kun en ollut mistään kuullut mitään vinkkiä mistä tällainen lankakauppias yks kaks ilmaantui. Ihan on pääkaupunkiseudulla ollut ja asunut, mutta touhunnut enemmän tekstiilipuolella niinpä ei ole neuletapaamisista tai -blogiesta tutuksi tullut.

Juurikin tuo tekstiilipuolen tieto ja taito on antanut tälle kaupalle oman ilmeensä ja lankavalikoiman: sisustus. Oikein hyvä teema kun sisustaminen ja "kotoilu" on nyt must-ilmiö ja itse tehty kasvattaa suosiotaan.

Lankavalikoimaa en lähde luettelemaan, sen voitte katsoa kaupan nettisivulta. Ihania kuteita on kerissä ja vyyhdeillä. Niistä syntyy koreja ja säilytyslaatikoita kodin joka tarpeeseen. Ihania paksuja villalankoja, niistähän saa vaikka mitä, jos ei rajoita mielikuvituksen lentoa:) Lattiatyynyjä, seinävaatteita, pannualusia yms. yms. Luonnonkuidut ovat pääasia tässä kaupassa - erilaisia villalankoja ja puuvillaa, hamppua yms. -  Vuorelman Veto taitaa olla ainut sekoitelanka, siis sukkalanka, tällä hetkellä.

Kudekerien yläpuolella pehmoisen pehmeä BC Garnin Baby Alpaca.

Kurssit ovat kuulemma olleet suosittuja, kannattaa tarkkailla nettistä /Facebookista tarjontaa. Myymälän keskellä on suuri ja tukeva pöytä, jonka äärelle mahtuu 12 osallistujaa. Tuoleilla on langan alkuainetta eli lampaantaljoja.

Vee osti muutaman lankakerän/vyyhdin:

 

Linkki tähän kauppaan, ja moneen muuhun, löytyy sivupalkista => Kategoriat =>  Pääkaupunkiseudun lankakauppoja - lista.  Kategoriassa Lankakauppoja on nämä kauppojen esittelyt, muualtakin kuin pk-seudulta (ainakin muutama) mutta tietojen paikkansapitävyydestä en sano mitään, tiedot vanhenee ajan mittaan. Tuon pk-seudun listan yritän pitää ajantasalla.

Mainitsen taas kerran, että kaikki blogissani olevat lankakauppaesittelyt olen kirjoittanut omaksi ja lukijoiden iloksi ilman mitään korvausta, ne eivät ole maksettuja mainoksia.

Josko seuraavaksi kerkeäisin Villavyyhtiin katsomaan miltä siellä näyttää:)

KS