Tiistaina 6.7. kauppalaivaa odottaessani laituriin tuli ensin vuorovene. Hupsista, sieltä tulikin tuttu kasvo: Vilijaana! Muutama sana siinä tungoksessa ehdittiin vaihtaa ja koordinaatteja tarkistaa.

Jaana laittoi telttansa mun kulmille niin oltiin välillä yhdessäkin mutta paljon tuo reipas retkeilijä kerkesi saarella seikkailla. Uiminen ja auringonotto olivat mieluisinta ajankulua ja tietysti neulominenkin. Blogissaan Vilijaanan villaklinikka voitte lukea hänen saarikokemuksestaan. Ensin hänen oli tarkoitus olla pari yötä, sitten vielä yksi yö ja vielä yksi yö lisää, eli hän todella viihtyi ja nautti olostaan.

Tässä merenneito rantakalliolla tankkaamassa:)

Vieraita%20Jaana_01.jpg

 

Tuolla samaisella kalliolla istuskelimme neulomassa perjantaina 9.6. kun paikalle tupsahtivat Maria ja Tintti lapsineen! Ou Jee, olipas todella mukava ylläri tämäkin. Eväät kaivettiin repuista ja nopsaan ne hupenivatkin. Tintille, tai siis miehelleen, kiitos maukkaasta poropiirakasta.

Vieraita%202_05.jpg

Lapsest viihtyivät mainiosti kalliolla ja kaarnaveneitä lätäköissä uittaen. Ja lopuksi pieni shakkipeli suuren suurilla nappuloilla.

Vieraita%202_08.jpg

 

Veneessä kävi kova huiskutu kun kotimatka alkoi.

Vieraita%202_12.jpg

KS