KIITOS kaikille matkatoivotuksista. Kiva kun niin elätte mukana, mutta ei kannata kadehtia.

Matka, mikä ihana tekosyy ommella itselle uusia kässäjuttuja. Ompelukone on hurissut runsaasti ja kamera räpsynyt.

Pyöröpuikkoja mulla on valtavasti, päädyin ottamaan mukaan pituudet 80 cm ja 100 cm, sekä muutaman 50 cm. Pyöröt tarvitsi tietysti hyvä matkakotelon, ettei päät mene lyttyyn, Addien päät kun ovat ontot. Kissapellavaa, tukevaa pahvia ja tarranauhaa, niistä syntyi kotelo, jossa puikot voi myös säilyttää niin, että ne pysyy suorina eikä ole vinkuralla kun neuloo.

 

Sukkapuikoista mä otan kaikki 15 cm pituiset (kahdet kutakin kokoa!), normimittaisia en ota ollenkaan, kun en niitä kotonakaan käytä. Sukkikset tarvitsi säilytyspurkin, niin että puikot pysyy yhdessä paikassa, vapaat puikot voi tipauttaa purkkiin eikä jättää pöydälle lojumaan. Aika monta vuotta kaapissa on pyörinyt tukeva pahvinen keksipurkki odottamassa pääsyä tärkeään tehtävään. Liimasin sen päälle kissapellavaa, siinä se.

 

Sukkikset on olleet Addin yms. koteloissa peltirasiassa, mutta nyt nuo kotelot vei aika paljon tilaa tässä purkissa, jotain uutta piti keksiä.

 

Kristallimuovista on puhetta vähän yhdessä jos toisessakin blogissa "karkkipaperi"-pussukoiden yhteydessä. Siitä mä muistin, että mulla on po. muovia lojunut kaapissa, monta vuotta sekin;) Siitä siis kotelo puikoille. Muovin taustana olevan silkkipaperin kanssa ompelu sujuu hyvin.

 

Nyt puikot, ja koukutkin, mahtuu purkkiin hyvin.

 

Tietysti piti saada myös uusi "ranneroikotin". Vaihtelun vuoksi toisenlainen kissakuvio.

 

Kaikenlaista supertarpeellista pikkusälää tulee mukaan myös, siis tarvitaan pussukka. Tähän mahtuu hyvin monta kivaa pikkurasiaa ja minigrip-pussia silmukkamerkkeineen ynnä muine tarvikkeineen. Sekä Susilta pari kesää sitten saatu pussukka, joka on ollut tosi ahkerassa käytössä. Se on semmonen missä kulkee ne aina tarvittavat tarvikkeet neuletapaamisissa ynnä muualla.

 

Tuota Virpiltä saatua Kissakoristetta olen nyt sovitellut moneen kohtaan. Tämän pussin vetoketjussa se pääsee mukaan matkalle. Niitä ihania kissasaksia en ota kun tarvitsen kuitenkin enemmän toisia yleissaksia ja kaikkea kivaa ei voi ottaa mukaan.

KS