Huh huh, lankavarastoni lisääntyi valtavasti käväistyäni ystävättären luona.

24279.jpg
Kiitos langoista Tipille ja äidilleen.

Tipin äiti ei enää jaksa neuloa ja halusi lankakaapinn tyhjäksi. Tipikään ei ehdi näitä tuhoamaan, niinpä ne päätyivät minulle. Niitä on oikeasti iso, iso kasa, kuva valehtelee sen pienemmäksi.

Stockan kassi on täynnä Nallea, vanhaa Bambinoa on monta kerää, boucleeta ruskeata ja harmaata niin  paljon, että saan niistä kaipaamani liivin.
Keltaiset langat odottavat innokkaasti pääsiäistä ja tulevaa elämäänsä tipuina yms. Muutama mukava mohairkerä ovat oivallista huiviainesta. Kasassa on puolikassillista erilaisia virkkauslankoja ja sitä ja tätä ja vielä tuota.
Tässä kävi tietysti niin kuin aina lankoja hiplatessa, että pää on taas täynnä ihania ideoita mutta mistä sitä aikaa saisi.
Jos joku tuossa kasassa kaipaamaansa havaitsee, niin neuvottelemalla lanka saattaa päästä hyvään kotiisi.

Taisin eilen luvata kuvan valmiista enkelistä, mutta se on sattuneesta syystä vielä kesken. Sen sijaan tässä tonttu, jonka vein Tipille. Silmälasi-idean otin Tikrun tontuista.

24278.jpg


Nyt on jouluviikko. Tässä tuo yläpalkissa oleva RAUHALLISTA JOULUN ODOTUSTA kuva kokonaisuudessaan.

24280.jpg

Kun kuva tuli palkkiin, niin kommenteissa noita punaisia veikattiin omenoiksi. Vaan nepä ovat pieniä haperoita! Sydän on vananmonlehtiä.  Kuvattu, kuinkas muuten, kesällä Kaunissaaressa. Tämä on yksi versio joulukortistani, mutta toteutin toisen jonka näette parin päivän kuluttua.

AnneV oli tänään kommentoinut vuohen hintaa. Lahjaksilehma.fi veloittaa vuohesta 40 euroa! Kirkonulkomaanavun vuohen saa 15 eurolla. Herää kysymys mistä on kysymys?

KS