Domingo

Mukavaa uutta vuotta kaikille!

* * * * *

Just kerkesin viime vuoden puolella saada valmiiksi sukat ja kämmekkäät kauniista keltaisesta langasta, jonka sain neuleystäviltä lahjaksi.

 

VALENCIAN ORANGE SOCKS and MITTS

Yksi 100 g vyyhti: 1,5 sukkaa, vihreään merkkiin asti tuli toisen vartta. Mulla kun ei ole sitä vaakaa vieläkään.

Lanka: Frog Tree Pediboo Sock Yarn, 80 % Merino, 20 % Bamboo. Made in Peru. 200 grammaa meni kaikki, ehkä pari metriä jäi. Tätä voi ostaa Villahyydistä.

Puikot: 2.75 sukkikset

Malli: Sukat Lion Brand´ilta Classic Cable Socks, kämmekkäisiin sama kuvio, muutoin omien mittojen mukaan, ranteissa kierretty oikea silmukka. Aloitettu virkkausaloituksella ranteesta, josta jatkoin toiseen suuntaan niin pitkälle kuin lankaa riitti, laitoin loppulangan puoliksi niin ei tarvinnu mittailla.

Ehkä aavistuksen pitkät näistä tuli, mutta voin kääntää reunan jos on tarvis.

 

Mun piti kuvata nämä appelsiinipuun luona mutta en viitsinyt lähteä etsimään sopivaa, sorry.

* * * * *

Sain vieläkin yhden joulu/uudenvuoden kortin. Sisällä on kauniisti käsin kirjoitettu runo ja kiitos muistamisesta. Tämä tuli Fazulta Jaanikalta kun lähetin hänelle Lakupekka-patalapun kuten tehdasvierailullamme lupasin. Tässä on kortista vain osa, että sain nuo söpöt telmivät kissanpennut näkyviin. Liitteenä oli heijastin. KIITOS!

Ihan olen unohtanut mainita, että sähköpostilla tuli myös monen monta joulutervehdystä, monissa kaunis kuva tai runo tms. KIITOS KIITOS niistäkin, kaikki nekin ovat tallessa ja kotona pääsevät jouluarkistooni.

Perjantaina ostin torilta kahdet sormikkaat, jotain ohutta nahkaa nämä on. Hinta: 5.00 / pari

 

 

Näissä tunnelmissa, neuloen ja Cocista juoden auringonpaisteessa, on hyvä aloittaa uusi vuosi!

Ehkä sitt illemmalla laitan maisemakuvia.

KS