Hyvä kun oli kaupoista neulelehdet loppuneet! Voisiko nyt sanoa, että "lukee kuin neuloja raamattua" ?

bible_03.jpg

Nasta kirja! Eiköhän nyt lontoonkielisetkin ohjeet ala avautumaan. Hieno tuliainen, kiitos Maijalle!

Kirjaa on sitten hyvä tutkia nautiskellen nauttien Espanjan herkkkua, jota myös sain.

bible_02.jpg


Ajankulkua voin seurata kalenterista, jossa on Tara ja Finn tekemissäni neuleissa! Hieno idea.
Kiitos / Tack / Thank you Kerry, Ben and children!

bible_01.jpg


Kauneimmat Käsityöt -lehti tuli tänään. Kauniita neuleita, usea vauvaneule ja haarukkapitsin teko opetetaan selkein kuvin ja sanoin. En sitä nyt ihan heti kokeile mutta onpahan ohjeet käsillä, jos joskus innostun siitäkin.
Klassisen perusvillatakin saatan tehdäkin. Voisin vaikka lopulta purkaa sen oranssin Florica neuleen, sitähän olen ajatellut pitkään ja huolellisesti. Kysyin jo Neulomosta neuvoja puretun langan käsittelyyn.

Ompelutarvikelaatikot olen järjestänyt tänään. Ommellessa laatikot tahtovat aina mennä epäjärjestykseen, etsin jotain, löydänkin mutta esiinotettujen tavaroiden siististi paikalleen laittaminen ei oikein onnistu. Sinne vaan ruttuun laatikkoon ja laatikko kiinni ajatuksella laittaa paikoilleen  k o h t a . ´Kohta´ ei vain taida koskaan tulla kohdalle. Sekalaisille pikkutavaroille sain hyvin omat paikat pienillä liha-, salaatti- ym. laatikoilla ja purkeilla.

Nyt menen ostamaan pari laatikkoa  langoille. Ajatus on laittaa ne jotenkin järjestykseen niin, että helpoimmin saatavilla olisivat ne langat, joita todennäköisesti käytän ensin. Sekalaiset "ehkä joskus jotain" langat saavat majoittua alimpaan laatikkoon. Puuvillat voisivat myös olla omassa laatikossaan. Minulla ei ole kaapppia mihin laittaa näitä, niinpä laatikoiden on oltava katseen kestävä pino tuossa nurkassaan.

Jahas, kello onkin jo rientänyt, kuuntelen ensin maanantai-illan kuunnelman - James Deanin kuolemasta - ja sittenn vasta laatikko-ostoksille.

KS