Viidakkorumpu (Saimi) kertoi ja sitten luin netistä, että Kirstikissä oli tänään KipuApu silkkivillalangan esittelypäivä. Sinne siis. Olin tehnyt menoa Kirstikkiin jo toista kuukautta ompelukonetarvikkeita ostamaan, mallipuolatkin pyörineet laukun pohjalla, mutta miten se vaan on jäänyt menemättä. Nyt oli sitten todella hyvä syy mennä, koska ehdottomasti tarvitsin juuri tuota lankaa: tenniskyynärpäätä parantamaan;)

Esittely oli ilmoitettu alkavaksi klo 14 mutta "Haagan Martat" olivat jo aamusta menneet paikalle ja ostaneet runsaasti KipuApua, harmaa oli loppunutkin. Noh, minulla ei nyt niin värillä ollut väliä, tämä on ihan hyvä lampaanvärinen. Myös valmiita tuotteita oli myytävänä ja kaupassa viipyessäni ainakin yhdet ranteenlämmittimet pääsivät uudelle omistajalle.


1965458.jpg

Lankaa oli esittelemessä sen kehittäjä ja valmistaja Pirkko Kähönen. Oli mukava kuulla langan synnystä ja kertomuksia, kuinka yksi ja toinen ja moni on tällä saanut avun jos jonkilaisiin vaivoihin.


Olin vararahastostani ottanut pikkusen rahaa mukaan, että voin ostaa jotain muutakin jos haluan. Tietysti ne puolat heti laitettiin pussiin odottamaan, löytyi myös kaksoisneula ja tikkauksenohjain. Ompelukoneenihan on Kirstikissä myytävää merkkiä Pfaff, mutta tämä palvelee toistaiseksi niin hyvin, että en sentään uutta konetta sortunut ostamaan, osat riittävät.


1965464.jpg


Ja koska olin siis LankaKaupassa, niin ostin myös lankaa. Valikoima on herkullinen ja monipuolinen niin valinnan vaikeutta oli ilmassa. Linkki aiempaan kirjoitukseeni Kirstikistä, mm. kuvia.
Kun en nyt kuitenkaan mitään suurempaa neuletta tarvitse niin päädyin ostamaan Regian "Kaffe" Design Line sukkalankaa kolmessa värissä. Niistä tulee ne "säästösukat" joulupukinkonttiin. Tämä lankahan tekee raitaa, joten se läpäisi tiukan "monivärimigreenilanka" seulani.
Myös kerä herkullisen punaista Bianca puuvillalankaa oli ihan pakko ostaa, ehkä siitä tulee jotain jouluista, ehkä ei.

Kirstikissä on KnitPicks puikkoja ja kaapeleita myynnissä, stadilaisen ei siis tarvitse tilata niitä netistä. Ostin KP-sormikaspuikot, kokoa 2.5 . Näissä näyttää olevan terävämpi pää kuin jo hieman tylsyneissä bambuisissani. Hah, hyvä syy ostaa puikot.


1965462.jpg

KS