Aikani kuluksi katsastin alennusmyyntejä. Vaatekauppoihin en edes mennyt, kun nuo vanhat uudet vaatteetkin ovat olleet niin vähässä käytössä. Kenkiäkin on riittävästi. Laukkuja voisin aina ostaa, on ne sitten alennuksella tai ei, mutta en nyt innostunut niistäkään. Lankoja on vaikka muille jakaa, ensi vuonna ei tarvitse lankakaupassa käydä (ai, en käy vai?)

Joulutavaroiden -50% alennuspöydästä ostin kaksi peltipurkkia. En niitäkään välttämättä tarvitse mutta voihan niihin laittaa jotain neuletilpehööriä.

Koruosastolla tuli sopivasti dementiakohtaus, vaikka ei siellä alennusmyyntiä ollutkaan. En muista, ostinko jo itse itselleni joululahjan vai en? Ostin sen Nyt neulomaan -kirjan ensin joululahjaksi mutta muutinkin sen sitten synttärilahjaksi. Muistaakseni siis joulululahja oli vielä ostamatta, kai.

Ostin Kalevala Korun ranneketjun edellisen seuraksi. Tässä uudessa on sydän. Siitä sanotaan korun tarinalehdykässä:

"SOK:n 100-vuotisjuhlakorun aiheena on sydän, ikivanha rakkauden ja ystävyyden symboli. Sydän ilmaisee myötätuntoa ja elämäniloa.. . .
(jatkuu SOK:n kehumisella, ei kuulu nyt tähän.)

Joulukortteihin kirjoitin, ja olkoon tämä nyt myös uuden vuoden toivotus lukijoilleni:

Iloista joulun juhlaa,
rauhaa, terveyttä,
onnea, rakkautta,
ystävyyttä, hellyyttä, lämpöä,
siis kaikkea hyvää ja siunausta
uudelle vuodelle 2006
toivottaa Kristiina

Ilmeisesti kirjoitin tuttaville toivotukseksi sitä, mitä itse haluaisin. Eikö sananlaskukin sano jotain tuohon suuntaan; tee muille sitä hyvää mitä itselle haluaisit tehtävän.

Jospa tällä korun sydämellä saisin ensi vuodeksi itselleni kaikkea tuota, mitä se symboloi.

26370.jpg

KS