Lämpimät kiitokset kaikille kommentoijille onnentoivotuksista ja terassin kehuista ym. Mieltä lämmittää huomata, että paluuni huomattiin heti ja sankoin joukoin riensitte lukemaan.Kiitos.

Tässä muutamia kuvia viikontakaiselta saarireissulta.

Äitenpäivän valkovuokkoja
vuokkom%e4t%e4s.JPG

kolme%20vuokkoa.JPG

Tämän huomasin sattumalta polun varressa, en ole tällaista ennen nähnyt. Onnekseni olin pakannut mukaan talvella hankitun Suomen luonto-opas kirjan, josta selvisi, että tämä on näsiä.

N%e4si%e4.JPG

Etelärannalta pohjoiseen kuljettaessa polku on ikäänkuin tunneli.
tunneli.JPG

Kauniita pikkukääpiä.
k%e4%e4p%e4.JPG


Jokin tauti on nakerrellut useammankin kuusen kaarnaa. Jälki on sen näköistä kuin joku olisi kalunnut puun kuorta, mutta vaurio ylettyy paikoin niin ylös ettei se mikään eläin voi olla. Tai voihan se olla jokin hyönteinen tms.
kuusitauti.JPG


Lopuksi pari kuvaa rannalta löytämästäni banaanitertusta! Mistä lie ajelehtineet ja kuinka kauan meressä ovatkaan marinoituneet? Ne olivat aivan kuin muumioituneet. Kuori kuin paperia ja sisus oli hieman kuin sellainen kovettunut uretaanivaahto, kevyttä ja "kumisevaa".

banaani%201.JPG

banaani%202.JPG

Kuvia ottaessa kokeilin säätää valotusta ja sen sellaista tekniikkaa, josta en itseasiassa ymmärrä mitään. Lopputulokset nähtyäni totean, että vastedes kameran automatiikka saa hoitaa homman. Se osaa sen varsin hyvin.

KS