Kuukausi sitten ostin Pronksi Löngapoodista kauniin väristä lankaa, mutta laivamatkalla sen jo myin Sirpaleelle. Viikon kuluttua menin uudestaan Tallinnaan ja ostin itselleni uuden vyyhdin, toiseksi viimeisen Anun hyllystä. Se on Aaden uutuusväri, jota ei sitten seuraavalla reissulla enää ollutkaan saatavilla, monta vyyhtiä oli tuomislistallani. Noh, ehkä sitä taas joskus saa kun kysyntää tuntuu olevan.

Maria on jo vuonna 2009 tehnyt tämän mallisen huivin, ja olen jo silloin kommentoinut tekeväni samanlaisen. Muutama vuosi tässä vierähti mutta nyt se on tehty. Pikkuisen vakoilin Marian huivia ja nettisivuja, eihän tuo sitten vaikea malli ollutkaan. Lust auf Farben - linkissä on vanhoja kuvia huivin käyttötavoista.

 

Marian antamien vinkkien ja YouTubesta katsottujen videoiden mukaan tein päättelyn i-cordilla. Ekan kerran tämmöisen tein ja sehän on oikein hyvä. Eiköhän tuota tule käytettyä toistekin, sopii varmaan moneen kohtaan.

 

 

Lanka: Aade Löng vironvilla 8/2 vahvuinen, 218 gramman vyyhdistä jäi pieni nyrkkiin menevä nyssykkä.

Puikko: Addipyörö 4.5, i-cordissa 5.0 sukkikset

Eiköhän tämä ole erinomainen huivi saaressa käytettäväksi. Sen kun sitoo taakse kiinni niin ei tuuli visko huivi sinne sun tänne vaan pysyy hartioilla.

KS

EDIT: Emppukin tykkää huivista;)

 

EDIT 2: Annoin huivin Susille, en sitt osannutkaan käyttää tätä. Hyvää kotiin se pääsi;)