Jippii! Kuulin kun postipoika rapisteli luukulla . .  . ja sieltähän se tupsahti. Vaihtolapaskuplakuori!
Muutakin postia tuli mutta ne jäivät sivuun.

Kirjekuori auki ´raps raps´. Lisää paperia. Sininen lahjapaperi auki ´raps raps´. Ja sieltä ne paljastuivat:
vaaleansiniset palmikkolapaset.

Katja kirjoittaa ´toivottavasti ne sopivat´. Täydellisesti. Kyllä nyt kehtaa kaupungilla kulkea. Mitään toivomuksia en Katjalle lapasten suhteen esittänyt mutta mainitsin, että pakkastakkini on vaaleansininen. Ja nämä sopivat siihen nyt kuin nenä päähän. KIITOS KATJA!

Vaihtolapaset_01.jpg

Ja lämpöisetkin ne ovat, jo kuvatessa aina kylmät sormeni lämpenivät.

Vaihtolapaset_02.jpg


Lapasten ihastelun jälkeen oli sitten aika katsoa muuta postia.

Brasiliasta tuli postikortti. Aikaisemman kirjoituksen kuvassa oleva saari on siis luonnonsuojeltu Ilha Grande.
Alpakkalankaa olin tietysti tilannut, jos sitä vastaan tulee, mutta kortissa kerrotaan, että alpakkaa ei ole valikoimissa. Brassinaiset kutovat ilmeisesti vain  puuvillaa ja korkeat tullit ja verot kaiketi ovat esteenä langan tuonnille. Mutta muutama mallilehti on luemma tarttunut mukaan! Saas nähdä mitä etelänluomuksia niissä sitten on!

Ja sitten oli ylitsevuotava kiitoskirje Englannista. Kuvia lapsista, mm. BB-pipo englantilaisten lumiukkojen seurassa. Tärkein tieto on tämä: Finn is well looked after by Eddie the teddy. Nalle on siis saanut nimen kuten arvelinkin.

Nasta juttu kun tämä Vuodatus taas toimii. Sellaista tekniikka on, että välillä tulee ongelmia mutta eihän maailma kaatunut päivässä ilman blogilukemisia. Aika moni neuleblogi oli pimennossa, meitä on paljon täällä Vuodatuksessa. Kylläkin tuli huomattua, että tärkeä tämä ympäristö kuulumisineen on.

KS