Kiva kun oli jotain touhua tänäkin viikonloppuna niin ei saari-ikävä ja tekemättömyyden tylsyys päässet iskemään.

Novitan Neulomossa oli perjantaina viesti, jossa kaipailtiin opasta lauantain Helsingin vierailulle. Siis tietysti lankakauppakierrokselle!
Vastasin Kikin viestiin, että olen joutilas oppaaksi mutta varmaan hänellä on jo jono tarjokkaita. Vaan eipäs ollut ja minä sain pestin.

Tapasimme Sokoksen edessä puolilta päivin, siitä kävelimme Menitaan. Kiki osti ihania lankoja, en muista mitä kaikkea mutta sellaisia kuitenkin mitä ei kotikulmilta Pohjois-Savosta saa.

Seuraavaksi bussilla nro 17 Hakaniemeen ja Vihreään Vyyhtiin. Myös sieltä siirtyi Kikin kassiin muutama lankakerä ja   r u u s u p u i s e t  sukkapuikot. Myyjä Lea kommentoi, että nyt ei ole enää valikoimaa paljoa kun niitä on niin kysytty. Minä siihen, että yksi neuleblogilainen oli hankkinut ruusupuupuikot, maininnut siitä blogissaan ja näin on ruusupuikkopallo lähtenyt kierimään. Sähköpostiinkin oli Lealle juuri tullut kysely, onko ko. puikkoja saatavana.
Näin siis blogit ovat saaneet Vihreään Vyyhtiin huomattavan myyntipiikin, jonka syy nyt selvisi omistajalle! Oli kiitollinen tiedosta ja ilmeisesti aikoo nyt tilata niitä lisää, näillä näkymin seuraava satsi on tulossa vasta marraskuussa, ellei sitten tämä yllättävä buumi jouduta toimitusta. Tampereen messuille kehotimme varaamaan näitä puikkoja riittävästi mukaan.

EDIT 19.9.: Vihreä Vyyhti kertoo ilmoitustaulullaan, että lokakuun alussa tulee lisää ruusupuisia puikkoja.

Hallista löytyi vielä alusasu joululahjaksi äidille, taas materiaalia mitä ei joka paikasta löydy. Toivottavasti äiti ei lue blogiani!

Seuraavana oli vuorossa Käsityötalo Priima. Siellä vaan hipelöimme lankoja, ostoksia ei enää suoritettu.
Kävelimme takaisin keskustaan ja Omenapuuhun syömään. Ruoka maittoi, kiitos vielä kerran, jutustelua ja saaliin ihastelua. Niin se aika kului ja jätin Kikin Sokokselle vielä meikkiostoksille ja kohtahan se paluumatkakin oli edessä. Muu porukka oli viettänyt päivänsä Ikeassa ostoksilla. Olikohan kaikki hankinnat mahtuneet bussin kyytiin?

Päivä oli oikein mukava, hauska saada taas kasvot yhdelle nettimaailman neuleystävälle ja oli myös kiva kun saatoin olla avuksi.

Tänään sunnuntaina olin pitkästä aikaa messussa Mikael Agricolan kirkossa ehtoollisavustajana, siis luin päivän epistolan ja jaoin viinin. Upea tehtävä ja siitä saan aina paljon "energiaa" moneksi päiväksi. Tämä on siitä mukava kirkko, että messu alkaa vasta klo 12  ja siellä noudatetaan ns. vanhaa kaavaa. Messun jälkeen on tietysti kirkkokahvit.

 
KS