Jep jep, olin siellä taas ja menen ensi lauantainakin. Matkailu avartaa ja on tosi piristävää mukavassa seurassa.

Tästä matkasta kiitokset Maija-systerille, joka valitsi viisaan palkinnon voittoarvallaan Lionsien Kiinalaisen uuden vuoden juhlassa. Kiitos Eckerö Linelle, joka oli palkintomatkan antanut, risteily+aamiainen+hytti kahdelle, kaksi sitt maksoi matkastaan mutta kaikki nautimme hytin mukavuudesta. Taidetaan tästä lähtien aina ottaa hytti, kyllä se niin paljon ekstraluksusta matkantekoon toi. Matkalla mukanani olivat Anu, Maria ja Tintti. Kolmikolle kiitos erittäin mukavasta seurasta.

Matkakäsityöt kaivettiin heti esille ja neuloen menomatka hujahti nopsaan. Pikkuisen jäät kolisivat mutta eivät haitanneet matkantekoa.

Sataman R-kioskilta ostettiin julkisen liikenteen (reittiopaspäiväliput, hinta 4.47. Bussi nro 2:n lähtöön oli vartti aikaa niin käveltiin ratikalle ja 2:lla huristeltiin Karnaluksiin. Karnasta käveltiin linja-autoasemalle, josta ajeltiin taksilla Järvekeskukseen, hinta 7.08.

JÄRVE-keskuksessa määränpäänä oli KÄSITÖÖJAAM (entinen Veimevakk). Hintataso on kohtuullinen, lankoja on monia merkkejä, esim. Novitaa joka on kallista, Rowania ja muutama Noro-laatu, yms. En nyt kyll viitsinyt niin tutkia kun pikkuisen petyin kauppaan. Luulin sitä suuremmaksi ja jollain tavalla "paremmaksi", kaupan esittelykuvat johtivat mielikuvani harhaan;) Noh mutta, joku toinen varmasti tykkää tästäkin, kannattaa ainakin käydä katsomassa. Kuvat on otettu kaupan ovelta vasemmalle ja oikealle.

Järvestä tultiin bussilla takaisin keskustaan. Liann Löngadista joku osti jotain, mä en mitään, kaupassa on nyt tarjouksessa esim. Jim Knopfi-napit!. Viru-keskuksen ruokataivaasta Anu osti meille suklaaleivokset laivalla syötäviksi kun ei me ehdittykään suklaakahvilaan kakulle. Laatikosta tehtiin kertakäyttölautaset;)

 

Anu osti kotiinviemiseksi näin nätin kakun, vieraita taisi olla tulossa kahville.

 

Kotimatkalla kaikkien ostokset tutkittiin huolellisesti ja merkittiin itselle muistiin, mitä ehdottamasti tarvii ostaa ens kerralla kun ei nyt ollut huomannut ostaa kaikkea mitä kaveri osti;)

 

Mä ostin Käsitööjaamista suurennuslasin, tuollainen pitkula ikäänkuin viivotin, ja päässä on vielä  pieni pyöreä ekstra suurentava kohta. Hinta: 1.60.

Karnaluksista  / hinnat lihavoitu

Pääsiäispöytäliina kirjontapakkaus, Idena/  6.52. (En tiedä minkä vuoden pääsiäisenä tämä on valmis, olin etukäteen jo päättänyt ostaa jonkun tämmösen ku olivat tarjouksessa)

A4-kokoinen magneettitaulu 7,42. Addi-pitsipyörö 5.0 mm/100 cm/ 2,58. Brilliant-lankaa 1,20/kerä. Punaista Puntoa 1,12/kerä. Langanpujottaja paksulle langalle 1,25 ja  iso ns. normaalimallinen 0,67. Vahvikelankaa villasukille 0,52/rulla ja 0,37/ pahvikieppi. Virkkkuukoukku 2.0 Bambu 3,66. Clover Large  spiraalimalliset puikonpidikkeet 3,97.

 

Ja ku mä oon niin ahkerasti virkannut kukkoja niin oletan ansainneeni tämän kauniin käsitehdyn ja käsinmaalatun marsipaanikukon, Kalev-kioskista 8,00.

 

KS