Jueves

Lähdin kävelylle ja päädyin Teuladan ompelutarvikekauppaan. Kylläpäs siellä oli sekaista, laatikoita lojui kaupan ja varaston lattialla ihan valtavasti. Näytti siltä, että mitään järjestystä ei ole olemassakaan. Sieltä saa mitä vaan ompeluun tarvitsee ja muliini- sekä muita kirjontalankoja. Mitään kirjontapakkauksia ei näkynyt, yksi pakka ehkä kirjontaan sopivaa valkoista kangasta. Ja jotain alusvaatteita, siis sekatavarakauppa.

Kysyin villalankaa mutta ei sellaista ole, tai sitt löytyi 50-50  villa-akryyliä, jota ostin kerän (vihreä) Finnin sukkiin ja 100 % akryyliä, pätkävärjättyä, Taran kynsikkäisiin. Tuollaiset tuli joulupukille tilaukseen:) Näillä langoilla nyt mennään, maassa maan tavalla;)

Niin siis huom: kysyin villalankaa! Ja ymmärsin ihan hyvin vastauksen vaikka en mitään" ymmärtänytkään". Sukkiin sanoin tarvitsevani sitä mutta vastaus kaiketi oli ettei villasukkia nyt vaan tehdä tms. Sain alennusta langoista, tosin hintoja ei ollut näkyvissä niin mistäs sitä tietää mikä on oikea hinta? Maksaessa sanoin olevani suomalainen enkä osaa espanjaa. Myyjä siihen, että hyvinhän se meni, osasit ostaa lankaa ja niin pois päin. Leipäkaupastakin selvisin hyvin, jopa ymmärsin hinnan kun myyjä lausui selvästi. Yritän, enkä ole tuppisuuna, hyvä minä!

Mitähän nämä pallot ja lumihiutaleet ja ne pienet vihreät ja punaiset koristeet( joita tein kesällä) vois maksaa joulumyyjäisissä?

Seuraavaksi tulee pläjäys luonto- ja maisemakuvia kävelyreissulta.

KS