* Lauantaina neulemiitissä Maria otti pari kuvaa tunikasta, lupasinhan kuvan kun se on päälläni;)

Myssyt%201_01.jpg

Myssyt%201_04.jpg

Tässä näkyy se pilkkuneule nyt aika hyvin.

 

Myssyt%201_08.jpg

 

*  Nyt sitten lankaa saa ostettua myös sunnuntaisin! LankaMaailma Nordia on avoinna 12-16 joka sunnuntai!

 

* Neuleystävä oli käynyt junamatkan takana (juna myöhässä, kuinkas muuten) ja toi sieltä yllätystuliaisen, kun silmiinsä sattui tällainen kiva kapine. KIITOS, Maria.

Tuhkis_01.jpg

Tuhkis_03.jpg

Nyt mulla on näin tyylikäs matkatuhkis!  Sieni- tms. retkellä kyllä edelleen käytän filmipurkkia, jos tämä häviäisi sammalikkoon niin . . . yhyy.

Tuhkis_02.jpg

* Kissoja

1. Tämän sain systeriltä espanjan tuliaisena. Kuvasta ei ehkä saa selkoa mutta se on siis magneetti. Kortin sain  YP:nä, kiitos Outi-M!

kissat_01.jpg

 

2. Tämä tuli just ennen joulua yllärilahjuksen Mariannes Wollesta tilaamieni tuotteiden kylkiäisenä. Se on kädenlämmitin! Toivotaan, että sitä ei tarvitse käyttää kesällä mutta ehkä kevään reissuilla saaressa tälle saattaa olla tarvetta;)

kissat_02.jpg

 

3. Kävin tänään katsomassa Herra Mäykystä ja Elliä!  Jumbon Faunattaressa olivat kaikelle kansalle kertomassa uljaasta rodustaan, Bengalikissa, sekä tietysti ihailtavina. Ja kyllä olivat söpöjä, ihania ja vaikka mitä. Ja turkki oli just niin silkinpehmeä kuin kuvista nähtynä olen sen ajatellutkin olevan. Oli tosi kiva nähdä kissat ja tavata Henkilökunta. Myös Baru-herra oli kaunis katsella, Tara-neiti oli tiiviisti pesänsä nurkassa mutta uteliaana kyllä katseli ihmisvilinää. *vilkutus*.

 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoilleni.

Lomalaisille Oikein Antoisaa ja Virkistävää Lomaa!

KS