MUOKS: 11.1.08

Toissapäivänä kirjoitin otsikolla "Kadonnut kirjoitus". Eihän se mihinkään tietenkään ollut kadonnut, kun sen sai näkyviin. Olihan sen jossain oltava. Aikani mietittyä asiaa, keksin sen: Olin laittanut uuden julkaisupäivän vuosiluvuksi 2007! Sieltähän tämä sitten löytyi.


9.1.2008

Pitkästä aikaa kävin Kirstikissä tänään. Paikalle minut houkutteli bussinikkunasta näkemäni lanka-ale kyltit. Espoosta takaisin tullessa jäinkin sitten kaupan kohdalla pois ja astelin sisään.

Kun kaupassa alkuun oli Novitan lankoja niin nyt ne ovat vähemmistönä ja tilalle on tullut runsaasti ihania lankoja.
On alpakkaa silkillä ja ilman, merinoa ja ecoullia, mohaireja ja maitolankaa. Lankamerkkeinä siis mm. Marks&Kattens, Hjertegarn, Gjestal, Red Heart, Zitron jonka langoista on Trekking ja sitä ihanaa käsinvärjättyä
Trekking Hand Art-lankaa.

1198591.jpg
Melkein sorruin ostamaan, mutta selvisin kiusauksesta;)

Kipuapu silkkivillaakin olin. Kyllä se on pehmoista ja varmasti tuo avun.
Myös niitä paljon puhuttuja valopuikkoja on saatavilla.

Edelleen kaupassa on runsas valikoima tarvikkeita, kuten nauhoja ja nappeja yms. Lankahyllyt ovat aivan toisennäköiset kuin tuossa vanhassa kuvassa
(uusi kuva jäi ottamatta). Ny ne ovat runsaat ja värikkäät.


Nostan tämän aikaisemman kirjoituksen myös tähän, kirjoitettu 27.5.2006

Menin ostamaan ompelukoneeseeni puolia kaupasta, jossa olen asioinut jo noin parikymmentä vuotta. Yllätys, yllätys; KIRSTIKKI on nyt kaupan uusi nimi.

Ikkuna.jpg
Mannerheimintie 49

Marjut ja Niina kirjoittivat blogeissaan ostosreissustaan ja hieman ihmettelin, mihin Mannerheimintiellä on tullut uusi kauppa. Sepäs olikin sitten vanha tuttu Uudenmaan Konemyynti, joka on kokenut uudistuksen.

Tutut pikkulokerikot ovat tallella ja sieltä löytyivät ne puolatkin.
Nauhoja ja nappeja.

Nauhat.jpg


Puikkoja ja muita neule- ja ompelutarvikkeita.

Puikot.jpg

Neulelankoina on näin alkuun Novitan langat mutta kauppias käy parhaillaan tiiviitä neuvotteluja eri toimittajien kanssa. Todennäköisesti jo syksyn uutuuslankojen tullessa markkinoille saamme myös tästä kaupasta muidenkin valmistajien lankoja.

Lankahylly.jpg
Uskoisin, että lankakaupalla on mahdollisuuksia tällä paikalla, koska lähistöllä ei ole kilpailua. Onhan PAG-putiikki vähän matkan päässä mutta liikeideat ovat erilaiset sekä Sininen Kurki, joka on keskittynyt Opalin lankoihin.

Pfaff-ompelukoneet ja tarvikkeet.

Koneet.jpg
Tämä on valoisa ja avaranoloinen myymälä, johonka kyllä mahtuu tulevat langatkin sekä palvelu on ystävällistä ja välitöntä.

Leppoisia eläkepäiviä Martalle ja ONNEA sekä menestystä uudelle yrittäjälle.

KS