Ompelukoneeni on ollut täystyöllistetty. Hyvin se on toiminut nyt kun on taas ollut kunnollisia neuloja, niitä Tallinnasta hankittuja. Stockan Hulluilta Päiviltä sorruin ostamaan nimettömiä halpisneuloja ja nehän napsahtelivat poikki tuota pikaa. Koneeni on ihan karvalakkimallinen Pfaff, siinä ei ole mitään hienouksia mutta hyvin sillä pärjään.

Pusseja ja taskustoja olen ommellut lahjaksi, vaihtokauppana ja tilauksesta. Näitä on kiva tehdä ajatellen ihmistä, jolle on tekemässä ja miettien, mikä olisi hänen näköisensä kangas ja koristelu. Enhän tiedä kuinka kohdalleen lopputulos osuu, mutta tyytyväisiä ovat olleet. Yksi pussi nyt itseä vähän harmittaa, mutta myöhäistä sitäkään on enää surra.
Palaga oli ollut taideterapiassa maalaamassa. Siitä tuli mieleeni, että tämähän onkin minun taideterapiaa, ainakin kovin terapeuttiselta tämä vaikuttaa.

Taisin kirjoittaa aiemmin, että en enää näillä pussikuvilla lukijoita rasita mutta laitan nyt kuitenkin taas muutaman näytille ja loput Kuvagalleriaan talteen.


Palagan blogissa on kauniita sinivuokkoja bannerissa. Niitä jo kehuin sinikelloiksi, liekö se ollut enne koska sinikellokangas pääsi sitten hänen ranneroikottimeen. Jotenkin sininen ja kukat tuntuivat sopivan hänelle.

Palaga%201.JPGPalaga%202.JPGSibyllaa ei onni suosinut laivamatkamme arvonnassa ja hän halusi ranneroikottimen, ihan minkälaisen vain. Tällainen vaaleanpunainen hempeys siitä sitten tuli ja vaihtokauppana sain Virkkauslankaa ja neulelehden. Priiman ompeluseurassa käyvä Saimi toivoi kukallista ja sehän lähti eilen hänelle postitse, on kuulemma kiva saada postiakin.

Sibylla.JPGSaimi.JPGLilakin on omansa saanut  (- tämän minua harmittamaan jääneen), ja Maaritin työkaverille punaista.

Lila.JPGMaarit.JPGJossu tilasikin koko satsin: neulekassin, pyöröpuikko- ja sukkapuikkotaskustot sekä virkkuukoukkukääryleen ja ekstarana tein vielä tarvikepussin.
Tässä kohdassa kuuluu mainita, että: tarvikkeet ovat kuvausrekvisiittaa;)

Johanna%202.JPGJohanna%203.JPG


Johanna%201.JPGJohanna%204.JPG


KS