Jueves

Monen monta kuvaa otin parin tunnin kävelureissullani. Karsittuna on useita mutta näytettäväksi jäi kuitenkin paljon kuvia. En vaan osaa päättää mitä vielä olisi voinut jättää pois.  Noh, eiköhän nämä maisemat ole piakkoin kaikki näytetty  . . .

Tämä pikkuinen tila on ihan tuossa edessäni alhaalla. Siellä on 3 lammasta, kili ja iso musta sika! Monesti olen ihmetellyt mikä siellä ääntelee, ihan kuin aasi mutta eilen näin sen sian. Kaikki nuo eläimet olivat sulassa sovussa iltakävelyllä pihamaalla.

 

Teuladan upo uusi Auditorio, linkissä on upeita kuvia sisältä.

 

Graffiteja on jonkun verran, mutta yleensä siististi tällaisissa betoniaidoissa.

Jalkapallokenttä

 

Uutta rakennetaan vaikka vanhatkin uudet ovat tyhjillään. Täällä on ihan valtavasti myytäviä ja vuokrattavia sekä asuntoja että liiketiloja. Kiinteistövälittäjien toimistoja on Morairassa joka kadulla useita ja kulman takana lisää. Hinnat on aika korkeita, tai miten sen nyt kukin ottaa, ei täältä ihan edullisesti mitään saa ostettua. Merinäköala nostaa hintaa ihan samoin kuin kotosuomessakin.

 

Vasta valmistumassa oleva asuinalue tässäkin kuvassa. Kiikarilla katsoessa oli tosi siistin näköistä ja rauhallinen alue. Mutta ei tuollaiseen jossain määrin syrjässä olevaan yhteisöön oikein kiva olis muuttaa, varsinkin jos suurin osa taloista olisi tyhjillään.

 

Mutta tämä torni olisi oikein mieluisa asuinpaikka! On siinä muutakin taloa yms. muurin takana, ja kallis auto pihassa. Näköalat joka puolelle ovat hulppeat. Häiritseviä naapureita ei ole ihan vieressä. Tämän toisella puolella on se meidän alueen uima-allas ja tenniskentät (kirj.17.11.)

 

Tämä on meidän alue täällä kukkulan rinteellä. Alemmassa kuvassa etualalla on meidän koti. Googlen satelliitilla näkyy hyvin mun huoneen kohdalla oleva lautasantenni;)

 

Jokin rakentamisen perinnesääntö on määrännyt talojen kellari/alatasoon tuollaiset holvikaaret. Sen alla oleva tyhjä tila on "ei kenenkään maata". Jotkut ovat omavaltaisesti raivanneet sinne omaa tilaa mutta se ei ole sallittua. Monet noista koloista ovat täynnä maa-ainesta, talon vesi- tai viemäriputkia yms. "Ei kenenkään maata" on myös kaikki maa, mikä ei ole talon alla, mitään puutarhaa tai muuta sellaista ei kenelläkään ole talonsa reunalla.

KS