EDIT: 9.7.2005:
Lopultakin sain vanhan kameran filmin käytettyä loppuun. Kun kerran olin ottanut kuvia Sepon penkki- ja pressuprojektista, niin laitetaan ne nyt näytille, ja jääväthän ne sitten tänne todisteaineistoksi, että valmistakin on tullut.
Myös keinunkatoksen olen saanut korjattua, mutta se jäi valmiina kuvaamatta. Samaa kangasta en siihen enää saanut, mutta sävyyn sopivaa ruskeata. Ja piparkakkureunat jäivät tekemättä uuteen reunaan, mutta muuten lopputulos oli tyydyttävä.

Näyte kuluneesta penkinpäällisestä:Pöydän täydeltä penkkikangasta leikkausvaiheessa ja etualalla korjattavia pressuja:Valmis penkki: (kuva on pystykuva, mutta tässähän nyt penkki on "oikein" päin)

Alkuperäinen postaus 18.4.2005:

VENEILY- JA TERASSIKAUSI LÄHESTYY:

...ja niinpä oli otettava itseään niskasta kiinni ja ommeltava Sepon veneen penkkiin uusi päällinen. Toisen olen ommellut jo syksyllä. Miten tämän tekeminen jäi vain roikkumaan. Olisko ollut kiireitä neuleiden parissa? Ja pressun reunat vielä kertaalleen. Näistä valmiista ompeluksista ei nyt ole kuvaa kun ei ole omaa kameraa, mutta Ville on ottanut minulle varastoon kuvan penkistä "ennen", toivottavasti kuva "jälkeen ompelun" saadaan joskus.
Vähän oudon näköinen, penkki on tässä pystyssä.
Ja huomenna (tai ylihuomenna) olisi tarkoitus korjata tätä Maijan kesäkeinuun viime keväänä tekemääni katosta. Keinukaton mittoja ei ollut, kävin puutarhakaupassa mittailemassa keinuja ja arviolta sitten ompelin tämän. Muuten hyvä, mutta noin 20 cm liian kapea. Se olisi nyt tarkoitus lisätä tähän. Piparkakkureuna kyllä taitaa jäädä siltä kohdala tekemättä. Hmm, näkee sitten mitä siitä syntyy.
KS