Matkailukausi Tallinnaan tuli avattua eilen, tiistaina. Ihan yks kaks lähdettiin Katjan kanssa reissuun. Oli tosi kiva taas matkata laivalla, höpistä niitä näitä ja kutoa sukkaa.

Ensin ajettiin ratikalla Karnaluksiin, piipahdettiin W&W:ssä, siitä taas ratikalla Eppin Löngad -kauppaan ja sieltä käveltiin uuteen Pronksi Löngapoodiin. No huh huh, onpas se aikamoisessa paikassa! Toivotaan, että pian löytyy mukavampi kauppapaikka Anulle. Ja Liann Löndadissakin käytiin ja tavattiin Anna.

Kuvia uudesta kaupasta on Tallinnan Lankamatkat -kategoriassa, Pronksi Löngapood.

Ei mulla ollut oikein mitään ostettavaa mielessä mutta jotain sentään ostin:

Maxi-lankaa Anittan kaitaliinoihin, sukkalankaa Finn´in sukkiin ja mikälielanka kassin sankojen korjaamiseen.

Muutama tarvike Karnasta

Karkkia, suklaata, karkkia . . . .

 

Satamassa olevasta Sadama Turg´ista ostin Muhun kuvioilla paperikassin "kassialma-minälleni" ja paperilautaset, jotka ensi kesää ajatellen hankin. Ei näitä sitt enää keväällä löydä;)

X X X X 

Maanantaina "matkailin" Stadiin. Taito Shopista ostin kotimaisen paperikassin. HUOM. tämäkin kauppa on muuttanut =  Aleksilla Senaatintorin laidalla.. Ei tämä ollenkaan häpeä Muhu-sisarelleen. Vihdoinkin on saatu kiva ja laadukas käsityöaiheinen paperikassai myös kotimaahan.

 

Paljon oli Stadilla taas muuttunut, uusia kauppoja, vanhoja uusilla paikoilla, ratikka- ja bussilinjoissa muutoksia. HUOM: Länsiterminaaliin, siis Tallinnan laivalle, ei enää pääse bussilla Rautatieasemalta vaan ratikalla nro 9!

Oli se vilinä vaan sellaista seikkailua että . . .  kaikenmaailman kieliä sorisi korviin ja jos jonkin näköistä outoa ihmisrotua käveli vastaan.

Nyt oli taas vähäksi aikaa pakko laittaa tuo kommentintarkistus, kun Prada, Vitton, Gucci, Jordan ynnä muut laukkukauppiaat ovat pommittaneet niin maan peevelisti spämmiä!

KS