Näin kauniin puiston löysin tänään aivan tästä läheltä, Kangaslampi. Päivä oli sateinen  eli aina ei kuvatkaan ole aurinkoisen valoisia ja selkeitä.

Uusi uljas "toimistomme" eli yhteinen tulostus- ja kopiontipisteemme. Ihan itse hommasin mäntyisen liimalaudan hyllyksi vanhojen toimistokaappien väliin. Kahdenmetrin lautaa autoon sovitaessani pari miestä katsoi vieressä kuten vain miehet katsovat naista tällaisissa hommissa. Hah, pitkän nenän saivat kun lauta oli alta aika yksikön siististi kyydissä ja kaikki ovet mahtuivat vaivatta kiinni;)
Tämä tässä on suosiota saavuttanut Kippurakärki-tossuni. Vajaa viisi kuukautta siistissä sisäkäytössä ja tuloksena on puhkikulunut tossu! Lankana siis Huopanen.Parantelen ja voitelen vielä muuton rasittamia käsiäni ennenkuin tartun neuleeseen. Kädet ovat olleet kovilla: känsiä laatikoiden kantamisesta, sormenpäät hellinä vanhan kodin siivouksesta, kämmenet ruti-ruti-kuivina liiallisesta mikrokuituliinan käytöstä paljain käsin. Mikroliina puhdistaa kyllä pinnat erinomaisen hyvin mutta vie mennessään myös ihon oman kosteuden ja rasvan. Olisi syytä käyttää käsineitä mutta ei sitä aina jaksa-viitsi-muista.

KS