On tämä oloneuvoksettaren elämä niiiiin kiireistä, etten ehdi edes blogata ajallaan! Tallinnassahan olin jo toissapäivänä.

Totista alkujännitystä matkalle aiheutti Susi, jonka matka hidastui kelin ja muiden liikennehaittojen takia. Hän astui laivaan 3 minuuttia ennenkuin köydet irrotettiin! Matka oli mukava ja kuljimme normaalia reittiä kaupasta kauppaan. Ostoksia tehtiin vähän siellä ja täällä. Joulutori oli ihan ok mutta päivänvalossa ei ehkä niin vaikuttava kuin olisi ollut tunnin myöhemmin päivän hämärtyessä.

Laivaan palatessamme meille olikin jo paikka varattuna vakionurkkauksessa: OutiM se siellä istui ja odotteli meitä. Hän oli ollut yötä kaupungissa. Kiitos matkaseurasta Susille ja Outille.

Jostain syystä ostokset aina kiinnostavat useimpia niin tässä nyt sitten kuvia niistä sekä kaikenlaista muutakin.

 

VeTa´sta pellavakangasta Pepin mekkoon, oliskos pikkusen rethoväritystä;)

Tallinna%20yms_03.jpg

 

Karnaluksista vähän kaikenlaista tarviketta vähän sinne ja tänne käyttöön.

Tallinna%20yms_06.jpg

 

Norjalaishakaset ovat olleet syyskauden tilatuin tuliainen.

Tallinna%20yms_02.jpg

 

Nika-virkkauslankaa tuleviin neuleliinoihin (Karnasta) ja Pronksi Löngapoodista Off-White-väristä kaksisäikeistä pellavaa haastavaan liinaprojektiin (jos sitä koskaan saan edes alulle).

Tallinna%20yms_05.jpg

 

Liann Löngadista G-B Jil Color villalankaa pieni kerä ja Sadamarketin "213"-lankamyymälästä samansävyistä hahtuvaa Brandonin lapasia ja huopikkaita varten. Sateenkaarenvärinen paksumpi villalanka huiviksi ja vihreä on blogiarpajaisvoitto Dutchille.

Tallinna%20yms_04.jpg

 

Merimatkan alkumaileilla sain Susilta ylläripaketin: joulunessuja, mittanauha telttavärissä, Puikkopiika ja Ihana JouluNallukka. Kesäksi sille voi vaihtaa vaikka olkihatun;) Joku on virkannut pienenpienellä koukulla pientä silmukkaa ja saanut aikaiseksi huipputuotteen.

Tallinna%20yms_01.jpg

 

Ja joulukuun muistamislahjana sain Tarjalta hienon kynttilän ja alusen. Käsintehtyjä molemmat ja mikä parasta: tuotto menee paikkakunnan nuorten ja ikääntyneiden hyväksi.

Tallinna%20yms_10.jpg

 

Tällainen lilasävyinen rintaneulaperhonen tupsahti postiluukusta, sen on systerin espanjalainen neulojaystävä tehnyt.

Tallinna%20yms_09.jpg

 

Ja ettei lankavarasto vaan pääse pienenemään vaikka kuinka neulon ja neulon niin hain tänään (kiitos postin poikkeuksellisen aukioloajan) tilaamani paketin, jossa oli mm. tämä ihana tweed-väritteinen Trekking lanka. Ihan itselle ajattelin sukat tehdä.

Tallinna%20yms_07.jpg

 

Ja Ogelin neuletapaamisessa sain Lealta 400 grammaa N-virkkauslankaa. Poissa Lean nurkista notkumasta mutta mun lankavarasto lihoi huomattavasti;) KIITOS Lea. Tätä lankaa onkin jo ennestään 200 g:tä (peräisin Pienestä Lankapuodista Sibyllalta) niin nythän voin tehdä jotain suuren suurtakin. Ans kattoo mitä tulee . . .

Tallinna%20yms_08.jpg

 

Nyt otan puikon käteeni ja neulon vielä yhtä hys-hys-neuletta. Tuskin se ehtii jouluksi perille mutta onpahan sitten yllätys välipäivinäkin kiva saada.

KS