Aamupäivä meni ommellessa. Pyykkipussi vedenpitävää telttakangasta ja verhot koiranputkikankaasta, josta on jo pala korikon edessä peittona. Mulla on ollut ihan nätit sinisävyiset ruusuverhot mutta vaihtelu virkistää.

reino_05.jpg

reino_06.jpg

 

Iltapäivän vietin kaupungilla. Oli se vaan kiva käydä Stadilla maleksimassa. Mä tykkään kaupungin vilinästä ja vilskeestä ja nautin näyteikkunoista, spåran kolinasta, kesäistutuksista ynnä muusta elämästä siellä.

Ja toisaalta nautin luonnon rauhasta, rakastan merta ja hiljaisia kiviä, satumetsää ja kuutamoa. Kaksi aivan erilaista maailmaa jotka ovat rakkaita. Välimaasto, kuten kasvoton esikaupunki, ei puhuttele ollenkaan enkä voi sanoa edes viihtyväni täällä vaikka luonto on ikkunan edessä.

Huristelin metrolla päästä päähän! Verkkokauppa.com on siellä toisessa päässä ja asun toisessa. Kaupasta kävin ostamassa itselleni REINOn. Joo, nyt mulla on mukamas mies. Toivottavasti tämä toimii ja palvelee hyvin. Tällä voi siis ladata kameran akkuja ja puhelinta. Ja koska nyt saan akut ladattua niin ostin myös isomman muistikortin kameraan, ettei kuvatila lopu kesken. Olis se noloa kun olis virtaa mutta ei mahdu kuvat. Tämän kansi, siis aurinkopaneelikansi, oli niiiiin peevelin vaikeasti avattava, että meni jo hermot sen kanssa. Arrgggh. Noh, kaipa sen oppii avaamaan.

Keskustassa olikin sitten mielenosoitus: "Israel, murhaaja!" oli iskulauseena.

reino_02.jpg

1275418352_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kesänäkymä Assan fillariparkista, talvikuvat täällä.

reino_03.jpg

 

Eurokankaassakin kävin. Oi joi voi, kyllä siellä on niiiiin ihania kankaita. Onneksi pääsin sieltä pois alla kympin ostoksella. Keskustan kaupassa on paljon antoisammat palalaatikot kuin Itäkeskuksessa, jossa kävin eilen.

Nälkähän siinä kävellessä tuli niin kävinpä oikein Chicos ravintolassa syömässä pihvin, Gringo´s Grill Steak. Hyvää oli ja kerrankin ruoka oli kuumaa, annoin siitä erikoiskiitoksen. Liian usein ravintolassa saa eteensä just-just lämpimän tai haalean annoksen.

Kotiin tullessa oli posti pöydällä odottamassa ja mulle oli iso kuori! Tämmönen kasa herkkua saatekortissa teksti:

Vähän saarievästä!

KIITOS Outi-M.

reino_04.jpg

Mahtuivat vielä täpötäyteen kassiin, aina suklaan mentävä rako löytyy vaikka mistä;)

 

Jospas vielä ehtis ommella sen ostetun kangaspalan niin vois laittaa näytille.

EDIT: Sain sen melkein valmiiksi mutta sen voi viimeistellä vasta paikallaan teltan ovessa. Syntyi siis hyttysverkko oveen. Eurokankaasta hyttyskangasta ja siihen ompelin jokunen vuosi sitten virkkaamani verhon, joka oli aivan liian pieni mihinkään. Nyt on oikein kaunis ja käytännöllinen verho.Oli sitten t o s i  hankala ompelutyö, monta ärräpäätä pääsi, varsinkin kun yksi sauma piti purkaa kurttujen takia, arrrgh.

Susi: voit siis jälleen odottaa hyttysverkko-postia, josko nyt olis oikeanlaista;)

KS