Neuleharput olivat lauantaina Virpin järjestämällä ostosmatkalla "Etelä-Helsingissä", muutama vieraileva jäsenkin pääsi mukaan, yhteensä meitä oli 19. Valitettavasti en kaikkien nimiä muista:(

Tietysti ensin Karnaluksiin. Mukana olleet Karna-Neitsyet Daniela ja Sansui osasivat hallita itsensä ja ilmeisesti selvisivät ilman budjetin ylitystä. Omat ostokseni Karnasta maksoivat vain 15 euroa ja ne on jo omilla paikoillaan joten kuvaa muutamasta lankakerästä ei ole.

Laivalla meillä oli kokoustila, joka onkin ehdottoman mukava ryhmän kanssa matkatessa. Osa kävi aamiaisella ja osa illallisella. Minäkin! Olikin ihan hyvää ruokaa ja söin todella paljon kaikkia herkkuja. Ehkä tällaisen illallisen syön toistekin.

 

Heti alkajaisiksi pidettiin arvonta. Palkinnot oli tehty kotona valmiiksi, kerättiin kasaan, Angelique  eikun se olikin: Paella nosti kasasta paketin, Virpi nosti voittonumeron ja Drucilla vei paketin voittajalle. Oli tosi sujuva arvonta. Mun voittopaketista kuoriutui kaksi Teemu-Nalle tyynyliinaa - tosi kivat - , hyvin imeytyvä Body Shopin Almond Hand&Nail Cream , pienen pieneksi nyytiksi menevä varakassi sekä suklaasydämiä. Just hyvä palkinto mulle: KIITOS Huopatossunen. Mun tekemä pussukka ja tarvikkepalkinto meni Marjalle.

 

Virpin kanssa vaihdettiin myös privaattipaketit! Virpi on pistelllyt mulle ihanan kissarasian! KIITOS! Mä en tajua miten noin tiheälle kankaalle pystyy mitään pistelemään?? Virpille annoin pienen espanjantuliaispaketin.

 

Karnaluksista mentiin Liann Löngadin (Liann L:llä on kauppa myös Rocca al Maressa) kautta uuteen Pronksi-kauppaan tutustumaan. Muu porukka yritti mennä ihan väärään suuntaan mutta kyllä mulle annetut koordnaatit oli ihan oikeat ja kauppa tulikin vastaan odotettua nopeammin. Sinne ei ole kuin ehkä 50 metriä Viru-Muurivaheen risteyksestä. Siis siinä missä on muurin vierustalla ne villavaatemyyjät ei mennä myyjien suuntaan vaan toiseen ja kohta pian vasemmalla puolella on Pronksi lankakauppa.

Lankavalikoima on sama kuin vanhassakin paikassa. Vironvillaan on tullut ainakin kaksi uutta väriä, kaunis turkoosipetrooli tms. ja ruska. Ostinkin ruskasävyn mutta jo kotimatkalla laivassa myin sen kanssamatkustajalle, jolle se myös oli just sopiva väri. Mä menen taas parin viikon kuluttua Tallinnaan ja saan itselleni uuden vyyhdin, jos sitä vielä haluan;)

Kiitos Virpille järjestelyistä. Kiitos kivasta seurasta kaikille mukanaolleille!

KS