Miercoles

Kiusaan teitä toisella postauksella samana päivänä. Ihan on pakko laittaa näytille kaikki kiva posti mitä tänään tuli.

Menin vaan torilla käymään ja katsoin sitten postilokeronkin. Siellä oli kortteja ja muutama lappu, joilla saisin tiskiltä suuremmat postit. Ja sieltä tulikin 3! pakettia. Yksi oli oikein pakettina lähetetty ja sen saamiseksi piti näyttää henkari, josta otettiin oikein kopiokin, ja allekirjoitus paperiin sekä sellaiseen elektroniseen laitteeseen. Sillä välin kun postimies teki paperihommiaan niin odotellessa oli pakko avata kuori, joka oli lähetetty Ranskasta, kuka kumma? Hah, repesin hihittelemään ääneen kun sieltä paljastui tällainen kortti:

Onneksi olin ennen tätä hihitystä ehtinyt huomauttaa postimiehelle auki olleesta sepaluksen vetoketjusta!  Etten suinkaan hänelle hihittänyt. KIITOS Vee, tästä saa hymyn huuleen tylsänäkin päivänä!

Kauniita punaisia postilaatikoita ja yksi kovia kokeneen näköinen ruskea kuplakuori, ja korttikuoria.

 

KIITOS KatjuLila, Arja, Mallaviri. Aivan mahtavan tuntuinen lanka, merino-bambua Frog Tree, Villavyyhdistä. Nyt tarvii löytää kiva ohje. Palmikoita tai muuta kuvioita sais olla, mutta ei pitsiä, onko ehdotuksia? Tiheys n. 24-28s puikot 2.5-3.25.

Nämä minimini-sakset on niiiiin söpöt!

 

 

KIITOS Outi-M. Olipas kiva kaataa laatikollinen konvehteja pöydälle (ne siis oli paketissa ilman pakettia, ei olis mahtunu muuten)! Kässäkuvat lehdessä inspiroi taas ja kunhan ehdin lukemaan niin Raasikun tehdas artikkeli on ekana vuorossa.

 

Susille KIITOS hyvästä synttärikahvista! Ja marmeladista.

 

Mun piti laittaa oikein lahjapöytä;) Nyt ei tarvi suklaata pihistellä;)

 

Virpille KIITOS kauniista itsetehdystä kortista (3D lintu). Ja broidille KIITOS suloisesta kukkakortista.

 

Tänne lähteissä sain jo kaikenlaisia kivoja muistamisia, käytössä ovat olleet ja tässä todisteena, että molemmat avaimenperät kulkevat mukana päivittäin: kotiin ja autoon.

 

Kaikille kiitos onnitteluista ja mukana elämisestä! Tästähän tuli oikein ikimuistoinen synttäripäivä.

Nyt lämppäri päälle ja kutomaan Finnin sukat valmiiksi, että pääsen uuden langan kimppuun.

KS