"Tanssiva harmaa pantteri" on kirjoittanut kommentin:
"Siis: ovatko kaikki tapaamiseen tulevat yhtä tavallisia kuin sinä? Huomaan, että jännität tapaamista kuten muutkin etkä lopultakaan ole siinä ihan niinkuin olet- vai kuinka??. Kesäiset saariasut - mitä ne mahtavat olla?"

Alleviivaukset ovat minun ja viittaavat vastaukseen.

Aloitin jo vastaamaan tuonne kommenttilaatikkoon mutta asia tuntui rönsyävän, niin siirsin vastaamisen tänne.
THPantteri on hyvin lukenut rivien välit!

Meitä oli paikalla noin 30, viime vuonna oli ollut noin 60. Mikä lie kato käynyt.
Kaikki ovat ihan tavallisia ihmisiä.Tai ei ehkä ihan tavallisia siinä mielessä, että porukan henki on yhteisöllisempi kuin mitä olen muualla tavannut. Ehkä jotain sellaista mitä on (oli) entinen kyläyhteisö; jutellaan raitilla tutuille ja tuntemattomille, kauppaveneellä käynti on sosiaalinen tapahtuma, pidetään huolta toisista, pidetään telttaa hieman silmällä jos omistaja on poissa jne. Pääasiassa yhteen hiileen puhaltamista mutta toki erimielisyyksiäkin on. Useimmat ovat vain kesätuttuja mutta toisilla on myös talviyhteyksiäkin.

Kyllä, jännitin tapaamista. En osaa selittää miksi ja miten. Toisaalta jännitti jo yleensä "ulos" meneminen ja sitten se, että kuinka osaan olla; seurustella ja ehkä tanssia tms.

On ihan kiva laittaa hiukset, pukeutua siististi ja meikata. Kaikki nuo tekevät ulkoisen olemuksen ihan OK näköiseksi. Sisältöä ne eivät muuta vaan aiheuttavat teennäisen olon. En siis ole oma itseni niinkuin olen.

Juttelin kyllä muutamien kanssa mutta tunsin itseni ulkopuoliseksi. Muilla tuntui olevan asiaa mistä puhua, minulla ei oikeastaan mitään. Kyllähän juttelin, en tuppisuuna ollut mutta, noh vaikea selittää. Tavallaan oli kivaa mutta en viihtynyt. Olin vaivautuneen oloinen.
Ehkä olen niin tottunut olemaan yksin,
tai se on se "häkki" mikä on kuvassa muutama kirjoitus taaksepäin, että en osaa olla iloisessa seurassa niin että tuntisin oloni mukavaksi ja luontevaksi. .
Tanssilattialla oli niin tanssitaitoista porukkaa että hylkäsin haaveetkin tanssimisesta ja sen myötä mahdollisen tutustumisen uusiin ihmisiin (lue mukavaan mieheen). Eli tunsin myös pettymystä.

Myös se kirpaisee, että muutama pariskunta jotka olivat saaressa ja seurustelivat jo silloin -70 luvulla, niinkuin minä ja Jokke, ovat edelleen onnellisesti yhdessä. Niin mielelläni itsekin olisin.

THPantteri kysäisee saariasuista. Ne nyt ovat sellaisia mitä ihmiset lomalla mökillä (=teltta) pitävät. Rentoja, sortsit tai verkkarit, villapaita tai uimapuku, tuulipuku tai sadeasu. Nyt siis näki naiset meikkattuina ja hiukset laitettuina, korkokengissä ja käsilaukuin varustettuina. Miehillä suorat housut ja paita, muutamalla pikkutakki. Onhan siinä eroa kesäasuun.

Niin ja ruoka oli syötävää mutta ei maukasta.

Tämä tästä tällä kerralla. Ei ihan neuleblogi asiaa mutta tulipahan vuodatettua, ollaanhan Vuodatuksessa.

KS