Kävin tänään Vihreässä Vyyhdissä ostamassa turkulaiselle neuleystävälleni lankaa.
Olisihan hän saanut sen tilattua netin kauttakin mutta kun kysymyksessä on uutuuslanka ja aivan ihmeellinen sellainen, niin tarjouduin katsastamaan sen ennen ostopäätöstä.
Puhelinkonsultaation jälkeen ostin nämä kaksi 50 g:n vyyhteä ja nyt ne jo ovat matkalla omistajalleen. Siis se oli vain hetken huumaa kun sain näitä pakatessani hiplata.

22447.jpg

22446.jpg

30% OPOSSUMINKARVAA ja 70% merinovillaa.
Hinta pöyristyttävä: 9.80 €/50g !

Google löytää paljonkin tällaista lankaa mutta täällä meillä en ole tästä vielä kuullut puhuttavan. Myytävänä oli myös sormikkaat, jotka olivat opossumi/merino/silkki-langasta.  Hintaa en edes viitsinyt kysyä mutta kyllä ne lämpöisiltä ja pehmoisilta tuntuivat.Tämä menee sitten jo aivan OT:ksi.
Ville yllätti tänään lähettämällä kuvan uudesta "joululook´ista". Tarkoittaa käyntiä parturin käsittelyssä, hiukset leikattu ja parta sekä siistitty että saanut uuden värin.
Villestä on blogissa puhuttu mutta ei ole sattunut mihinkään kuvaan vielä, niin laitanpa nyt tämän kuvan tänne.

22481.jpg

Eihän sitä tiedä, jos vaikka näin voisin avittaa nuorta miestä saamaan yhteyden mukavaan neitoon, ei hetken huumaa varten vaan tositarkoituksella. Onhan tässä omakin lehmä ojassa siinä mielessä, että tulisi perheeseen neuleiden tarvitsija ;) Hän on kiltti ja ihana mies, Mamimus Cultimus -nalle sulatti ainakin äidin sydämen. Osaa laittaa ruokaa ja kaikki maalliset puitteet on kunnossa. Koti-ihmisenä ei vain ole vielä löytänyt sitä oikeata. Jostain syystä ikäisensä naiset ovat kovin meneviä eivätkä ole kiinnostuneita vakiintumaan.
Kiinnostuneet voivat laittaa viestiä suoraan Villelle: ville ät sadevuo piste net

KS

P.S. Juu, tämä on neuleblogi eikä ole muuttumassa deittipalstaksi. Suokaa anteeksi tämä kerta.