Voi pyhä savu mitä kaikkea sitä myydään ja mä pönttöpää ostin! Noh, tämän toisen suuren valmistajan Uunivalmis jauhelihamureke oli edullinen ja ihan ok:n näköinen niin päätinpä kokeilla. Tuli tätä nyt syötyä kaksi kertaa: ensimmäisen ja viimeisen.

Paistoaika on sama kuin itsetehdyllä murekkeella, niin ei tämän kanssa aikaa säästä kuin taikinanteon verran. Mitä tämä mureke pitää sisällään, voit lukea valmistajalta tästä linkistä. Paljon outoja ainesosia ja muutama mun mielestä murekkeeseen kuuluva aines puuttuu kokonaan.

Mun murekkeeseen tulee jauhelihaa, kermaa ja vettä, korppujauhoja, munia, sipulia ja mausteita.

Tämän oudon lihapötkylän olisi voinut paistaa myyntirasiassaan! Siis mustassa muovilootassa. Ei hiisi vieköön, en kyllä varmalla paista mun ruokaa muovissa. Rasia näyttäisi kestävän 180 astetta. Entäs jos uunin termostaatti ei toimi just asteelleen tarkasti?

1287848969_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1287848962_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Murekkeeseen tuli kuori, Ville sanoi sitä sukelluspuvuksi. Se oli aika sitkeä, ei rapea ja maukas kuten oikeassa murekkeessa. Lihan koostumus oli hyvin, hyvin makkaramainen, ihan kuin olisi makkaraa syönyt. Ja aika mausteinenkin. Lihan makua ei tässä murekkeessa ollut.

Jos tätä olisi ihan pakko toisen kerran laittaa, niin leikkaisin ohuita viipaleita jotka grillaisin ja tarjoaisin ohikulkijoille hampurilaisena paahtoleivän välissä.

Taas sain kantapään kautta muistutuksen, että tämmösiä valmisruokia ei tässä keittiössä tarjota.

KS

EDIT 24.10.: Kiitos kommenteistanne. Niiden perusteella mun kokemus on muidenkin kokemus tästä tuotteesta. Millään verukkeella tätä ei kannata ostaa!