Ensimmäinen kirjoitus blogissani on ollut 11.3.2005 klo 22.51,

otsikolla Uusi blogi

Nyt kirjoituksia on 40 sivua Vuodatuksen arkistossa,

20 kirjoitusta/ sivu on yhteensä 800 kirjoitusta,

160 kirjoitusta/ vuosi = 3/viikko

 

Viisi vuotta on pitkä aika ja paljon on tapahtunut sinä aikana netti- ja blogimaailmassa. Alussa ns. neuleblogeja on niin vähän, että kaikkia pystyi seuraamaan ja ammentamaan itseensä kaiken uuden tiedon.  Finnish Knits Blogs oli siihen aikaan hyvä paikka pysyä kärryillä uusista blogeista. Onhan se sitä nykyäänkin mutta valtavan tarjonnan takia sen käyttö on vähäistä, muoto ja toimintakin on hieman muuttunut.

Silloin muinoin kaikenlainen nettisurffailu ja bloggailu oli monelle uutta. Blogin perustamisessa autettiin toinen toistamme ja kun löytyi jokin uusi ja ihmeellinen paikka netistä niin siitä tiedottiin "melkein kaikille".

Nettikauppoja kyllä oli mutta kynnys sellaisesta ostamiseen oli todella korkea. Nyt kauppoja on niin paljon, että seasta on vaikea löytää tuotetta, jonka haluaisi tai kauppaa, jolla on edullisimmat hinnat.

Neuleohjeita ja opetusvideoita löytyy nyt netistä yllin kyllin, olisikohan jopa ylitarjontaa kun tuntuu, että sitä oikeata ohjetta ei koskaan löydySilmänisku

Blogeja syntyy monta päivässä, ja taitaa monta tulla kuopatuksikin päivittäin. Vaan kyllä viisivuotiaita neuleblogejakin on vielä monta aktiivisesti käytössä.

Olen todella iloinen, että jostain jotenkin löysin jonkin neuleblogin, jota ihmettelin silmät pyöreinä ja äimän käkenä. Uskalsin ryhtyä klikkailemaan sinne ja tänne, ehkä rohkenin joltain kysyäkin, mikä tämä tämmöinen neuleblogi juttu oikein on. Siitä se sitten lähti, yrityksen ja erehdyksen kautta.

Keväällä 2005 tehtiin myös ensimmäinen lankamatka Tallinnaan.  Paljon Tallinnassakin muuttunut tänä aikana. Silloinen "must" kauppa Filati on jo mennyttä mutta tilalla on nykyinen "must" paikka: Karnaluks. Kautta vuosien matkat ovat olleet mukavia ja antoisia. Niitä olenkin monenlaisen porukan kanssa tehnyt ja varmasti tulen tekemään. Nämä lankamatkat ja kaikki niillä mukana olevat henkilöt ovat minulle tärkeitä.

Niin monta ihanaa ihmistä olen tavannut livenä, monta mukavaa virtuaalituttua on jossain siellä ruudun takana, paljon uutta olen oppinut ja löytänyt monia, monia mukavia blogeja, vakavaa ja kevyttä asiaa ynnä muuta tämän blogini myötä, että kyllä olisi elämäni köyhää ja tylsää ilman KristiinanSilmukoita ja sen lukijoita. (Ettei syntyisi ihan väärää mielikuvaa niin kyllä minulla on paljon muutakin elämää kuin netti ja tämä blogi.)

Höpinät pois ja asiaan: Pitäähän olla synttäriarvonta!

Totuttuun tapaan tämän kirjoituksen kommentoijat osallistuvat arvontaan, mukaan otan vain yhden merkinnän/nimimerkki. Kun asia pitkittyy niin se mutkistuu, joten vastausaika on aika lyhyt päättyen sunnuntaina 14.3. klo 20.00.

Palkintoja on neljä ja kommentissasi voit esittää toivomuksen minkä haluaisit, yritän toteuttaa toiveen, jotenkin jollakin ratkaisulla. Arvonnan suorittaa Number Generator.

Palkinnot ovat kuvassa: Interweave Knits Winter 2009 (neulemallithan eivät vanhene), Nancy Bushin kirja Knitting Vintage Socks, kerroslaskuri Kacha-Kacha, nro 4.0 Milward valovirkkauskoukku ja patteripakkaus.

 

1268303415_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Blogissani on nykyään paljon asiaa sytomyssyistä. Kampanjaan ryhtyessäni otin tietoisen riskin, että mahdollisesti vakiolukijoista pari häipyy kyllästyessään myssyihin. Mitään ei kuitenkaan saa jos ei jotain anna. Kampanjahan ei jatku ikuisesti, pian on taas kesä ja saatte lukea kertomuksia saaresta ja luonnosta, toivottavasti myös käsitöitä valmistuu lähiaikoina ihailtavaksenne.

KIITOS KAIKILLE KULUNEISTA VUOSISTA

JA JATKETAAN TOINEN MOKONA LISÄÄ, YHDESSÄ!

KristiinaS

 

PS. Siirryin tälle vuosituhannelle;) siis korjasin otsikon virheellisen vuosiluvun, vaikka kyllähän se olisi aika mielenkiintoista elää vuotta 1020!