Eilinen päivä oli kiireinen. Oli terapiaryhmän viimeinen kokoontuminen. Sieltä suoraa kotiin, koska ystävättäreni Tarja tuli pikavisiitille. Tallinnan tuliaisena sain ihanan enkelin, joka pääsi koristamaan kynttiläkattokruunuani.

23563.jpg

Sain myös kauniin joulunpunaisen kukkakimpun. Niin, ja punaisen pitkävartisen kenkälusikan. Punaisen värinen siksi, että se ehkä löytyy helpommin. Tuo viittaa siis kehon kangistumiseen, dementiaan ja näön heikkenemiseen, vanhuuden haittapuolia!

23564.jpg

Se oli pikavisiitti siksi, että illalla menin tuohon naapurikirkkoon kuuntelemaan Kaartin soittokunnan joulukonsertin. Puhallinmusiikki on lähellä sydäntäni - soitin hamassa nuoruudessani paraatirumpua Helsingin poliisisoittokunnassa.

Tänäänkin on ollut vilkas päivä.
Kävin tutustumassa PAG-putiikkiin. Ihan mukava pieni puoti. Siellä on erilaisia lahjatavaroita ja Tekstiiliteollisuuden ja Marks&Kattensin lankoja. Muutama hahtuvakiekkokin näkyi olevan. Pienessä tilassa valikoima ei voi olla laaja, mutta tarvittaessa tilaavat puuttuvan värin tms.

Sieltä porhalsin sporalla Priimaan, jonne oli vihdoin tullut tarvitsemaani hahtuvalankaa. Nyt saan laukkuni tehtyä loppuun. Ostin myös vyyhdin Fritidsgarnia salaista joululahjaprojektia varten.

23562.jpg

Tuolta ehdin juuri viideksi Kaikukadulle Kuluttajatutkimuskeskukseen kuluttajapaneelin ryhmäkeskusteluun. Kaksi tuntia kului hujauksessa mielenkiintoisesta aiheesta keskustellen. Kuulun kuluttajapaneeliin ja silloin tällöin on mahdollisuus osallistua näihin keskusteluihin. Näin ehkä voin vaikuttaa tuotteiden tai palveluiden kehittelyyn ja laatuun.

Kotimatkalla piipahdin vielä Vanhan joulumyyjäisissä. Joulupukki oli saanut vihjeen lahjasta, jonka tonttu nyt lopulta löysi täältä. Kolmet messut on käytynä mutta niissä ei ole tätä ollut. Mustan lankavyyhdin seassa pilkottaa hevonen, se on osa tätä tavaraa.

Kirjastossa oli vapaana ja lainattavissa Taru sormusten herrasta. Nyt neuleiden pariin ja eiköhän 20 CD:ssä riitä kuuntelemista muutaman neuleen verran.

KS