Olipas kaunis ja mukava päivä Tallinnassa! Kiitos matkaseuralaisille Lila ja Smirgeline!

Normaalireittiä kuljettiin; lankakaupasta toiseen ja kahvilaan. Uutta oli tutustuminen lankakauppaan Löng ja Löngast - Wool & Woollen. Olin sopinut omistajan kanssa tapaamisen ja kauppansa valikoiman esittelyn, Karnasta selvisimme ulos just sopivasti sovittuun aikaan.

Kirjoitan kaupasta ja langoista enemmän Tallinnan Lankakauppoja -kategoriaan, kunhan kerkiän tässä lähipäivinä, mutta tässä maistiainen:

NORO-kartiot

W&W:stä Smirgeline osti super-edullista villasampoota!

Kuvia Karnaluksin ostoksistani (ostokset ilmeisestikin kiinnostavat useita lukijoita):

Muliinilankoja kaverille  - ja pari itsellekin (0,44 /tokka)

Villaa ja puuvillaa kavereille

 

Puikkoja ja koukkuja, kavereille ja parit itselle. Kun osti 10 pkk puikkoja, = tukkuannos, niin tuli edullisemmaksi (3,83 alle 10 kpl - 3,19 10 kpl tai enemmän). Lyhyet vetskari 0,50/kpl. Ja onhan kuvassa laivalta ostetu Kanebon ripsarikin.

 

Ihan itselle joulukirjontaa super-super-edullisesti = 2.68 euroa sisältäen 6 kpl 28 cm halk. piirrettyä liinaa valmiiksi ommeltuine reunapitseineen, kirjontalanka ei ole pakkauksessa. Eihän tuolla hinnalla saa edes kangasta! Olin jo etukäteen kotona katsonut tämän Karnan nettisivuilta tarjoustuotteista niin osasin etsiä edullisen tuotteen.

 

ETNO-kauppa oli minulle uusi tuttavuus - kiitos Outi-M vinkistä! Tästäkin kaupasta kerron enemmän Tallinnan Lankakauppa -kategoriassa vaikka ei tämä lankakauppa olekaan, mutta sen kivojen tavaroiden takia se ansaitsee tulla esitellyksi (siis myöhemmin kirjoitan kun kerkiän)

Ostin silmälasikukkaron, se on Muhun keltainen. Tykkään! Tämäkin ostos netistä etukäteen tutkittu ja melkein päätetty. (13,00)

 

Etno-kuvioisia sukkia ja sukkahousuja voi ostaa myös Liann Löngadin vieressä olevasta SUVA sukkapuodista.

 

Huom. huom!: Pronksi, keramiikka- ja käsityöläisten myymälät joutuvat muuttamaan tämän vuoden lopulla. Uudet tilat eivät vielä ole tiedossa.

Pronksi Löngapoodin vieressä olevasta keramiikkamyymälästä ostin itselleni kissakupin, jo keväällä suunnittelin sen ostoa mutta nyt vasta ostos toteutui.

.

Maiasmokassa juotiin kahvit, syötiin suolaista ja makiaa! Kuvassa kaunis katto.

 

Menomatkalla laivassa yksi rouva kyseli lankakauppoja. Minähän tietysti ystävällisesti kerroin kaupungin tarjonnan ja annoinpa vielä osoitelistan karttoineen. Ja niinpäs hänet Karnaluksissa tapasinkin ja osasin siellä neuvoa hänet haluamiensa ns. frillla-lankojen luokse. Eiks oo mun palvelu hyvää;)  (. . . kissanhännän nostamista . . . ;) )

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut ja mukava reissu taas. Vahinko, että en nyt sitten vähään aikaan tuonne pääse matkustamaan (:. Ehkä se etelän aurinko kuitenkin vie voiton, tällä kerrall;)

KS