Tämän vuoden ensimmäinen käsityö on nyt valmis. Se on ompelutyö.
Systeri, Maija, tilasi jo ennen joulua kävelysauvoilleen jonkinlaisen pussin Brasilian matkaa varten. Ensi viikolla on lähtö, niin jo oli aika saada tämä tehtyä.

Sauvapussilla on tällainen pikkupussi, johonka sen voi taitella kun sauvat ovat käytössä.

sauvapussi_03.jpg

Pohjassa on tukipahvi, etteivät sauvat tule kankaasta läpi.

sauvapussi_02.jpg

Yläpäässä on vetoketju ja pussissa on kantokahva sekä nimilappukotelo.

sauvapussi_01.jpg
Oma sauvani hieman pilkistää tuolta ulos, mutta systerin sauvat ovat lyhyemmät.

Olen tyytyväinen tähän. Tosin en nyt ole varma, olisiko hän halunnut tämän olevan tukevampi tai kovemmasta materiaalista, no huomenna se selviää kelpaako tämä. Esimerkiksi kovikehuovalla olisi voinut tehdä sisäosan.
Sadetakkikangas on apukasseista jäänyt pala, Eurokankaan palalaatikosta. Kahva on vahvaa nauhaa jostain rikkimenneestä tavarasta (esim. urheilukasseissa käytettyä nauhaa). Siis sellaista materiaalia, joka kannattaa säästää, yleensä niille löytyy käyttöä. Nimilappukotelo on rikkinäisestä muovitaskusta. Pussi tuli halvaksi koska vain vetoketju oli ostettava. Olisihan tämän voinut sulkea nyörillä ja nyörilukolla, ne olisivat löytyneet varastosta, mutta itse en pidä joka paikassa tiellä roikkuvista nyöreistä.

Oh, rupesikin jännittämään huominen tapaaminen, saan englannin tulilaiset! Paikallisista ruokakaupoista ja marketeista oli jouluna loppuunmyyty kaikki neulelehdet! Kirjakaupasta oli sitten löytynyt minulle tuliainen, "jos se kelpaa" totesi systeri. Heh.

KS