Kävin siellä tammikuussakin mutta onpas jäänyt kertomatta;)

Nyt oli matkaseurana Kässäily-Kio ja Vilijaana. Vilijaana kulki eri laivalla ja meillä oli treffit Karnaluksissa, josta taas lähti mukaamme mukavat kassilliset ostoksia. Tässä minun "saaliini", josta tosin suurin osa on toisille neulojille.

 

 

Kävimme syömässä pikku huikopalan Narva-kadun varrella kahvilassa. Seljanka maistui Kiolle ja lämpöiset juustoleivät meille muille. Hinta oli edullinen.

Lankakiintiöt olivat jo kaikilla täynnä, niinpä vain poikkesimme tervehtimään Anua Pronksi Lõngadissa ja jätimme Liann lõngadin kokonaan käymättä! Sen sijaan menimme Puu ja Putuka Poodiin, josta ostimme erilaisia nappeja, kukin omanlaisiansa.

Puu ja Putuka Pood, Vene 6, Tallinn. Kauppa on sisäpihalla, jossa on myös monta muuta pikkupuotia. Suklaakahvilakin löytyy tästä osoitteesta . . .

 

 

Keppihevoset vartioivat putiikin ovea.

 

Ostokset pakataan näin kauniisti.

 

Ja sitten tietysti Sadamarketin villalankakauppaan, mutta jälleen Kio ja minä selvisimme ilman ostoksia. Vilijaana tosin jäi sinne vielä, niin että saattaapa hänellä olla ostoksia sieltäkin.

Päivä oli oikein mukana ja kuten tavallista, aika kului kuin siivillä. Toisaalta aikaa on aina liian vähän mutta toisaalta enempää ei jaksaisikaan, ei jalat eikä kukkaro;)

KIITOS tytöille hauskasta, iloisesta ja reippaasta seurasta.

 

KS