Sabado

 

Teki mieli virkata ja verhokappa oli semmonen minkä tänne vois tehdä. Siinä se nyt sitten on keittiön ikkunassa. Melanielle kyll sanoin aiemmin, että en mä kuitenkaan virkkaa ku tää on Maijan koti. Mutt ainahan sanomiset voi peruuttaa, ehkä. Niin että jos Maija ei tästä tykkää niin ihan saa luvan kanssa ottaa pois. Mansikkaverho on kuitenkin nyt pesuun menossa.

Lanka: Espanjalainen virkkauslanka nro 5, 100 % egyptiläinen puuvilla. Sitä taisi mennä 200 grammaa, kun vähän jäi yhdestä kerästä, ainakin 2 á 75 g:n vyötettä on tässä ja kuinka mä tykkään, että mulla oli kolmaskin.

Koukku: Soft Touch nro 2.0

Ohje: Netistä löysin Novita verhokapan ohjeen. Siinä oli aika monta virhettä ja kun paria niistä en tajunnut niin laitoin palautetta. Seuraavana päivänä ohje olikin sitt jo korjattu ja virkkaus alkoi. Ei tähän kauaa mennyt.

Huuhtaisin sen, jotta sain silmukat tasaantumaan muotoonsa. Kuivatin tasolla. Aurinko näyttää paistavan kun kuvaajastakin on varjo;)  Kuvia on hävinnyt, joten vain tämän yhden laitan uudestaan (8.11.2012)

 

Tulipas paljon kommentteja puikkolaukkuun! Joku kehui puikkomäärää Mutta tuossa on vain osa, ehkä puolet, mun puikoista! Pyöröpuikkoja on mukana vain pituudet  80 ja 100 cm / koossa 2 - 4.0, sekä pitsi- että normaalimallit, isompia vain yksi pituus. Sukkapuikkoja 15 cm on kaksi paria kutakin 2.0 - 4.0

Kaikki ei matkalle pääseet vaan odottavat kiltisti kotona, esim. 20 cm:n sukkapuikot ja lyhyet sekä yli 100 cm pyöröpuikot.

Karnaluksista puikkoja on ollut helppo hankkia kun ne ovat siellä niin edullisia. Eipähän tarvitse miettiä, onko oikeata puikkoa varastossa vaiko ei.

KS