Miercoles

Eilisessä kirjoituksessa mainitsin täällä käytettävät hyvät roska-astiat. Nappasin nyt kuvankin niistä. Kannen kahvasta aukeaa luukku ja sinne roskat putoaa roskiksen uumeniin, ei pääse lokit eikä rotat roskia levittelemään.

 

Teuladan kaupungintalo on usein kuvattuna etupuolelta, tässä pari kuvaa takapuolelta.

 

Tässä kotikadullakin on tällainen suuri pensas, taitaa olla jouluna paljon käytetty koriste (nimi?). Olkaa hyvä, joulukukat teille;)

 

Te ootte Ihania! Tässä taas päivän postisaalis (tai ehkä kahden kun en joka päivä ole postissa käynyt;))

KIITOS kiitos: Lissu, Ritvis, Terhi, Arja, Marsu, Piko-systeri, Kent-family

Kortteja, suklaata - Kalevin herkkua sekä Fasun ja Maraboun tummaa *kuola valuu*. Ritvikseltä TAITO-lehti! Jee, siinä on nyt frivolite-artikkeli, sitähän pyysin toimitukselta alkuvuonna. Ja paljon, paljon muuta mukavaa luettavaa. Taran perheeltä tuli The Knitter-lehti, sen kanssa myös muutava tovi kulunee. Ja ihana joulukoriste: lasilintu! Kiitos Terhi, tämä pääsee sitt kotona lamppuun, jossa on linnut ja enkelit. Piko-systeriltä tuli taas kortti ja seteli, millä ostan sitt joulukukkia, eksoottisia ja kauniita (jos löytyy).

Takanreunus alkaa täyttymään

 

Joulupuu on koristeltu . . . ;) On muuten tosi teräviä nuo lehtien päät.

 

Lintubongausta . . . ;)

 

Saatekortissa luki "Olet vapaa kuin taivaanlintunen"

Päivän kissakuva

Tämän kaunokaisen nimi on Bonita! Nimensä veroinen on ja asuu naapurissa.

 

Näin tänään, huomenna uusin kuvin ja aihein. Voikaa kaikki hyvin, älkää stressatko tulevalla juhlalla, kyllä se sieltä ihan itsekseen tulee, kuu kiertää ja päivät vaihtuvat. Ja alkavat mennä valoisampaan suuntaan ihan just, Talvipäivän seisaus 22.12.:)

Ja tänään 18.06 alkaen Linnunlaulujen toivekonsertti Radio Suomi-kanavalla.

KS