Jeez! Tällaiset nopeasti valmistuvat työt ovat mukavia. No joo, kympin haloilla kun neuloo niin ei siinä kauaa mene mutta ei ole mun juttu näin paksut puikot.
Luultavasti tällä huivilla on Pikolla enemmän käyttöä kuin villatakilla olisi ollut. Tästä saa sitäpaitsi helposti hihattimen kun ompelee hihasaumat.
Pikon%20huivi%20B_02.jpg

Vielä muotoilematta niin on hieman epätasainen reunoistaan. Pituutta on noin 180cm. Kuviin en millään saanut esille eri lankojen vaihtelua huivissa. Yhdellä langalla neuloin noin kaksi mallikertaa, joskus vain yhden. Aika kiva ja elävä pinta niillä tuli.

Pikon%20huivi%20B_03.jpg

Tuo epämääräisen näköinen mustavalkoinen raita on "hapsu"lankaa nimeltään Explosion. Se on virkattu tuohon päälle koristukseksi, se on aika Pikomainen juttu, jotain erikoista pitää olla.

Ja uutinen: Tämä on nyt sitten ensimmäinen kissojen hyväksymä neule! Emppu oikein tassutteli sitä hetken, rojahti päälle ja kehräsi.
Iitu nuuski ja tutki sitä kun virkkasin tuota raitaa ja osa huivista oli lattialla. Siihen se kissa sitten hetkeksi vaipui lepäämään. Kamera ei tietenkään ollut käsillä just silloin.

Pikon%20huivi%20B_01.jpg

KS