Novitaklubin Neulomossa eilen illalla yökyöpeleiden notkuessa linjoilla, Merja heitti kysymyksen saisiko hän seuraa Novitan tehtaanmyymälään tänään. Aikamme viestejä vaihdettuamme aika ja paikka saatiin sovittua. Lopulta meitä oli viisi reipasta neulojaa tutustumassa alelankoihin. Ja myymälässä tapasimme vielä yhden ostoksilla olevan uuden klubilaisenkin.
Kassakone kilisi ja muovipussit täyttyivät.

Seuraavaksi suuntasimme NeuleFiinaan kun sehän on aivan matkan varrella Lauttasaaresta Menitaan. Fiinastakin muutama kerä pääsi pois pölyttymästä.
Pieni pysähdys Fredalla  Good Fellows sarjakuvakauppaan. Joku "lelu" sieltä hypähti kassiin.

Ja sitten Menitan aarreaittaan. Oi ja voi, nämä harvemmin siellä käyvät seuralaiseni tutkivat tarkkaan valikoimaa, ja miettivät mitä nyt sitten oikein ostaisi. Taisi siinä päätös muutaman kerran vaihtuakin. No, Menitan kassejakin tuossa kuvassa muutama näyttää pullottavan.

30338.jpg

Sibylla lähti jo kotiinsa, me muut tulimme tänne luokseni kaffelle, tutkimaan saalista, yksi virkkasi, kaksi keri uusia vyyhtejään ja minä esittelin keskeneräisiä töitä ja opetin sisältä aloitettavan kerän kerimisen, joka oli ystävilleni uusi idea.

30339.jpg

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut reissu ja mukava päivä. Tällä tavoin ex tempore yleensä syntyykin hauskaa.

KS