Huh, olipas vilinää ja vilkskettä, melua, tuoksuja/hajuja ja valoja ihan riittävästi päivän reissulla stadiin. Tapasin systerin pitkästä aikaa ja Marian kanssa ostettiin lankaa. Mutta ekaks tämä:

Tästä tulipalosta . . .

Makasiinien tulipalo 5.5.2006.

Blogikirjoitus tässä linkissä, (blogikirjoituksessa IS-linkki yms. eivät toimi enää) Kuvagalleriani kuvat tässä linkissä.

 

. . . jäi jäljelle tämä

 

. . . ja tilalle nousi tämä

Helsingin Musiikkitalo

* * *

Marian kanssa mentiin katsastamaan Vihreän Vyyhdin syksyn lankatarjonta. Kaikenlaisia ihanuuksia on taas tullut kauppaan ja herrrkullisia värejä. Lankojen silittelyä ja jutustelua Lean kanssa, ja kyllähän se kassakonekin kilahti. Maria osti lapsen villa-asua varten uutuus sukkalanka Linie 3 Alpaca Color´ia, joka on villan ja alpakan sekoitusta vahvistettuna polyamidilla

Minä repäisin ostamalla aivan superpehmoista alpakkalankaa puseroa varten. Tämä on suoraan Boliviasta ja aivan uusi tulokas VV:n lankavalikoimassa. Ah, äkkiä puikoille.

 

Hagiksen hallista ostin pienen  "KAIKU" -pussukan aiemmin ostamani pikkulaukun seuraksi. Nää on niin hauskoja.

 

Ennen omia neuleita täytyy kyllä neuloa pipo ja kaulaliina langasta, jonka systeri toi mulle kun lanka oli ensin rantautunut Tukholmasta systerin saareen Inkoon "merellä". Pitkä on tilaustyölankojen matka;)

 

Myös tämä lanka tuli samaisesta saaresta tultuaan sinne suoraan Englannista. Kerry toi lomamatkallaan mulle uuden uutukaista huivilankaa. Nämä langathan ovat nyt niin suosittuja, että sunnuntaina näitä esiteltiin jopa telkkariuutisissa! Ei vissiin muuta tärkeätä uutiskynnyksen ylittävää ollut tapahtunut?

 

Suomalaisen kirjakaupan alennusmyynnistä ostin lauantaina kaksi kirjaa, huivikirjan hinta 12 ja solmukirjan 3 euroa. Halvalla sain.

 

Kivoja vastauksia olette kirjoittaneet Kuva-arvoitukseen. Niitä on hauska lukea. Kiitos.

KS