Sää on suosinut äitienpäivän juhlintaa. Moni on varmaankin ahkeroinut puutarhassaan.

Minä sain pojaltani ihanan kukan, jonka kanssa toivottavasti riittää puuhaa jatkossakin. Saas nähdä jäänkö orkidea-koukkuun;)

 

Haikko_01.jpg

 

Haikko_05.jpg

 

Iltapäivä alkoi kuljeskellen Haikon Kartanon puutarhassa, jossa on:

"MIINA ÄKKIJYRKÄN JUHLANÄYTTELY HAIKON KARTANOSSA 19.5.-6.9.2009

Haikon Kartanon kesänäyttely esittelee vuonna 2009 taiteilija Miina Äkkijyrkän tuotantoa laajasti. Esillä kartanon puistossa on romuraudasta tehtyjä suurikokoisia veistoksia. Sisällä aulagalleriassa esitellään taiteilijan piirroksia ja pienikokoisia veistoksia, joiden materiaalina on mm. pronssi. Näyttely on Miina Äkkijyrkän vuoden 2009 päänäyttely ja samalla juhlanäyttely taiteilijan viettäessä 60-vuotissyntymäpäiviään."

Haikko_04.jpg

Haikko_03.jpg

Oli siinä hetki aikaa neuloakin . . .

Haikko_07.jpg

 

Haikko_08.jpg

 

. . .  ja lopulta oli aika siirtyä ruokasaliin nauttimaan äitienpäivälounasta.

Nami-nam! Seisovanpöydän alkupalat olivat kaikki herrrkullisia ja niitä santsasimmekin. Lämmin ruoka tarjoiltiin pöytiin, valitsimme miedosti savustettua härän sisäfileetä. Oli niin hyvää että ... ja annos oli runsas, ei mikään asetelma "kaksi versoa ristissä yhden lihaviipaleen päällä".

Nälkä lähti varmasti mutta vielä oli jälkiruokapöydästä maistettava kakkua, hedelmäsalaattia ja suorastaan suussa sulavaa suklaa"moussea", sillä oli kyllä jokin hienompi nimi mutta eihän se mieleen jäänyt.

Kaikki äidit saivat hovimestarilta ruusun, oikean tummanpunaisen hyvä ruusun.

Haikko_09.jpg

 

Haikko_06.jpg

 

VILLE, KIITOS

upeasta orkideasta ja lounasylläristä!

Haikko_02.jpg

KS