Tänään avattiin Soukan ostokeskuksessa sijaitseva "teetee" Menita Outlet-myymälä. Suunnistimme sinne Sibyllan kanssa. Tuli samalla kokeiltua uusi ns. linja-autoasema Kampissa.

Myymälä löytyi heti. Olihan siellä muitakin asiakkaita jo. Kuulumiset vaihdettiin Timpan kanssa (omistaja tms.) Kampanjalangat olivat edullisia, muut suht normaalihintaisia. Lankavalikoima on runsas, ilmeisesti Menitan normaali valikoima, tai ehkä ei ihan niin laaja.
Myymälä on vielä keskeneräinen ja tammikuussa on viralliset avajaiset. Silloin on "outlet"-osastokin valmis, siis poistolankoja yms.

16874.jpg

Myymälä on avara ja valoisa. Nyt se oli tietysti sekaisen oloinen koska kaikki ei ollut vielä paikoillaan, mutta se ymmärretään. Langat ovat hyvin esillä, hyllyjen päätyihin tulee lankakartat hyllyssä olevista langoista. Tarkoitus on, että lankaa on saatavilla kaikkissa kartan väreissä. Hyllyn reunaan tulee hintalappu selvästi sekä myös hyllyn päälle. Sanoin, että hintatieto langan kohdalla on välttämätön, koska juuri luin jostain blogista (sorry unohtui kenen) että hän oli käynyt lankakaupassa jossa ei ollut hintoja riittävästi esillä hyllyn reunoissa ja langat jäi ostamatta.

Tässä ostokseni tältä aamupäivän reissulta:

16880.jpg

Ainoa (5.20€) tilausponchoon, 7V-neliraita (5.90€) lapasiin Taran äidille, Retu-sukkalanka (1.50€), ehkä broidille joulusukat, vihreä reunimmainen on 100% villavyyhti 100 g (2.90€), huovutus-, shaali- ja käsinneulontalanka, Jämsän huopatehdas.

Tien toisella puolella olevasta Fida´n kirpputorilta ostin rottinkisen lehtitelineen ja Novita-lehden yhteishintaan 6.00€. Ei paha hinta.


Iltapäivän ostokset:


16875.jpg

16877.jpg


Välillä kävin muilla asioilla ja sitten piipahdin Kurvinkulman Fida kirppikselle. Sieltä ostin telineen, jonka ajattelen olevan hyvä pyöröpuikkojen säilytykseen. Kuvausta varten vain tälläsin ne tuohon, täytyy vielä virittää ja tutkia asettelua ja löytää sille hyvä paikka. Se on varmaankin joku kattilankansiteline oikeasti.
Sieltä on myös Novitan joitakin vuosia sitten julkaisema Käsinneulonnan ABC.

Kurvista kipaisin Hämeentietä alas Käsityötalo Priimaan. Sieltä ostin nro 7 Addin kimalteisen virkkuukoukun ja Prym´in neuletiheysmittarin. Saas nähdä alkaako tuleen oikeen kokosii neuleuita ny ku o tommonen vempain?

Johan sitä siinä taas yhdelle päivälle on toimintaa ja ostosta, vai mitä?

KS