Viron suurin käsityölehti Käsitöö on nyt saatavana suomeksi. Kuulin huhun jokinaika sitten ja tänään lehti olikin jo hyllyssä ostettavissa. Hinta on 6,90.

Kaikenlaista kivaa siinä on, pikaselauksella en vielä lukenut vaan katsoin kuvat. Erilaisia ideoita kuin meikäläisissä lehdissä. Jänniä tilkkutyöitä, kiva kampela-patalappu jonka voisinkin yrittää tehdä kesätuliaiseksi kalansyöjille.

1259688311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

KISELEFFin talo

EDIT klo 22.15: Kun tuo Käsityö-lehti oli hyvä uutinen niin nyt löytyi Todella Huono ja Ikävä uutinen: Käsityöläiset häädetään Kiseleffin talosta!! Voi hyvä tavaton! Talo remontoidaan ja käsityöläiset joutuvat minne lie tai siis ei ole uutta paikkaa osoitettu. Käsittämätöntä. Linkki Ylen uutiseen aiheesta.

Voisi tuo Helsingin Leijonan tj Kari Tohmo lukea esim. uuden TAITO -lehden. Siinä sitä taas on käsityötä ja designia ihan riittämiin täyttämään Kiseleffin talon jatkossakin käsityöläisillä.

Pitäisköhän tästä nyt tehdä nettiadressi? Voikohan asiaan vaikuttaa? Onko talossa nyt olevat yrittäjät järjestäneet jotain jippoa millä mekin voisimme heitä tukea?

 

KS