Ei tullut bemaripipoa logolla. Väsäsin logoa neulemalliksi pitkään ja hartaasti. Neuloin resorin tasona, ja siihen käännekerroksenkin, jotta intarsiana sitten logon saan tehtyä. Vaan kaavioni oli liian pieni, ei siitä neulottuna mitään olisi tullut, epäselvää suttua vaan. Ja soikea pyöreän sijaan.

956647.jpg

Tein pikaisesti suunnitelman B, eli yksinkertaisesti muutama raita bemuväreillä.

956642.jpg

Lanka: Maija
Puikko: Addi-pyörö 3.5
Malli: oma

Neuloin siis ensin tasona kun kuvittelin sen logon siihen neulovani. Noh, purin sitten sen logoalun ja siirryin neulomaan pyörönä. Kavennuksen kuudessa kohdassa, ekaks joka 3. krs, sitten joka 2. ja lopulta joka kerroksella. Vähän niinkuin katselin milloin oli sopiva aika tihentää kavennuksia. Tämä on sellainen aika pään myötä menevä, ylhäällä ei ole ylimääräistä tötteröä.
Resori on 1o-1n neuletta ja puolessa välissä neuloin järjestystä vaihtaen kerroksen ja sitten palasin alkuperäiseen 1o-1n systeemiin. Näin siihen tuli ikäänkuin taitekerros niin pysyy tuo taite paikoillaan.


Eikä huiviin tule kaulusta. Lanka - Sublime angora-merino - olisi kyllä ollut ihanan pehmeä kaulalle mutta se on aaaiiivan liian paksua kaulukseksi. Olkoon. Puran tekeleen ja teen langasta vaikka rannekkeet.

Mutta huivi sai soljen, jonka ostin Itäkeskuksen Tikatasta. Jälleen sieltä löytyi tarvitsemani ja soljissa oli valinnanvaraakin. Tai kaiketi oikeampi nimitys tuolle on hakanen (?).


956640.jpgJa pääsihän huivi myös tuonne yläpalkkiin komeilemaan. Sen laittamisesta aiheutui tietysti ns.haamupäivitys ja nyt tuli korjattua sekin, että kuva ja blogin nimi näkyivät pitkään vain osittain.

KS