Muutama värillinen mukavuusesine kesänviettoon: rantatuoli, jossa on erittäin hyvä istua ja neuloa sekä pieni pyöreä pinkki grilli. Keittokatoksella on joskus viikonloppuisin niin paljon menoa ja meininkiä, että en viitsi sinne mennä makkaraani paistamaan. Hankin siis oman pikku söpöläis-grillin, taitaisi olla Laurallekin sopivan värinen;)

Kauppis_01.jpg

Kauppis_02.jpg


Mitäs tässä ihmetellään, odotellaan ja tähystellään?

Kauppis_04.jpg

Sieltä, sieltä se tulee!

Kauppis_03.jpg

Kauppalaiva Christina! Ihanaa, tänäkin kesänä kauppa tulee saareen neljä kertaa viikossa. Vielä ainakin tämän kesän Sipoon ja Porvoon saaristoa palvelee tämä "pikkukauppa" kaikenkattavalla tavaravalikoimallaan ja ystävällisellä palvelullaan.

Kauppis_05.jpg

Kauppalaivasta voit lukea artikkelin ET-lehden numerosta kesäkuu 9/2006.

Menin lauantaina saareen. Siinä teltalle päin polkua kulkiessani yks kaks joku takanani kysyi: "Hei, oletko Kristiina?"
Kas, blogituttu Tiina Kaarela oli tullut veneellä saareen ja lähtenyt kävelylle katsomaan josko löytäisi minut. Tunnistamistani helpotti kuulemma se, että minulla oli itseneulottu toppi päälläni:) Olipas todella mukava tavata tuntematon ihminen, jonka kuitenkin tuntee. Ihmeellinen tämä blogimaailma, näin sitä vain tutustutaan ja tavataan. Juttukin luisti kuin vanhoilta tutuilta. Tiinalla oli mukanaan aivan ihana itsetehty kassi!  Näet sen hänen blogissaan.

KS