Vee perheineen tuli saareen tiistaina 13.7. yöksi. Kaupungin helteeseen kyllästyneinä olivat viisaasti jättäneet pääliteltan kotiin ja nukkuivatkin makoisasti ja ja viileästi sisäteltalla. Suosittelen muillekin.

Olin tilannut ulkofilepihvin mutta se oli lennossa vaihtunut lampaaseen. ERITTÄIN ONNISTUNUT vaihto, nam nam nam. Se oli superhyvää grillattuna kuin myös kanafileet. KIITOS vierailusta ja mukavasta seurasta.

Robbari.jpg

MEDI-HELI kävi tänä päivänä jälleen saaressa, edellinen käynti oli viikkoa aiemmin. "Me pelastajat"  sarjan kuvausryhmä oli silloin mukana, ehkä saamme TV:stä nähdä tämän käynnin. On se vaan hyvä, että on tuollainen palvelu olemassa. Sen toimintaa kannattaa tukea.

 

Lauantaina 17.7. jälleen kauppalaivareissulla törmäsin tuttuihin! Nämä olivatkin oikein, oikein mieluisat vieraat joita en ole muutamaan vuoteen tavannut: SalmeK ja SalmeH miehensä kanssa! He eivät tienneet, että olen saaressa vaan tulivat ihan vain päiväretkelle. Olipas tosi mukava päivä, ja henkisesti antoisa. Eväät grillattiin, kahvia juotiin ja höpistiin kuulumisia. Päivä näytti kuluvan niin sukkelaan, että paluu siirreettiin suosiolla myöhäisempään venevuoroon.

Salmet_01.jpg

Salmet_02.jpg

Tämä oli kyllä kesän tähän astisista vierailuista mieluisin, jos vieraita nyt mitenkään voi järjestykseen laittaa eli siis ei, mutta kuitenkin.

Tulkaahan toistekin.

 

LUKIJOILLE TIEDOKSI: Viimeisimmät kirjoitukset kirjoitin pikavisiitillä 20-21.7. ja ne tulivat julki ajastetusti. Olen siis jo takaisin saaressa. Neuleitakin on valmistunut mutta niitä en enää ehtinyt laittaa esille, seuraavalla kerralla sitten.

Saaressa aika on kulunut kuin siivillä, huomaataa meni reilu 5 viikkoa mantereella käymättä!! 

Helleterveisin

Kristiina