Jee, nyt on mistä neuloa pitsiliinoja! Vinkin näihin kirjoihin sain Zeskalta neuleliinani kommenteissa. Kirjat löytyivät edullisesti adlibrikseltä.

421468.jpg

Pikasilmäyksellä näissä näyttää olevan aivan upeita malleja. Saa sitten nähdä, tuleeko mitään tehtyä mutta silmäniloa ainakin on pitkäksi aikaa ja aivovoimistelua ohjeita lukiessa ;)


Kirjalähetys sai kyllä adrenaliinitasoni nousemaan erittäin korkealle. Kirje on lähetetty maanantaina, keskiviikkona sain postilapun, joka kertoi että voin noutaa kirjeen torstaina postista. "Suuri kirje" ei mahdu laatikkoomme, heh. Olisi tuo saattanut mahtuakin, kokeilin.
 
Siis posti panttasi kirjettäni päivän, sitä ei voinut saada mistään! Kaupungissa postinjakaja aina soitti ovikelloa isojen kirjeiden kanssa.

Heti eilen postille tekemääni valitukseen vastattiin puhelimitse tänään ja selvisi, että rivitalojen kohdalla jakajan ei tarvitse tehdä poikkeamia, eli soittaa ihmisten ovikelloja. Arggh!
Olettaen, että pakettina se olisi kulkenut samassa ajassa niin sen olisin saanut noutaa eilen, siis samana päivänä kun ilmoitus siitä olisi tullut. Kirjeet sen sijaan nukkuvat yön yli postin jakelupisteessä ja aamulla ne kuljetetaan sieltä varsinaiseen postiin.

KS