Tehtiin Veen ja Lilan kanssa pieni piristysreissu Tallinnaan. Keli oli hyvä, nollan tuntumassa, liukasta oli paikoin mutta ei niin paha kuin viimeksi. Vee piffas pirssin Karnaluksiin, siellä kulutettiin reilu tunti. Sitt ratikalla keskustaan ja katsastettiin Liann löngad, taisi Lila sieltä jotain ostaakin. Kirjakaupassa ei ollut mitään kivaa uutta ostettavaa. Seuraavaksi käytiin Puu ja Putuka Poodissa nappiostoksilla, Pronksi löngapood jätettiin tällä kerralla väliin kun sieltä ei kukaan mitään tarvinnut. Tietysti olis voinu moikata Anua.

Johan sitä vatsat halus vähän täydennystä ja sitä saatiin Maiasmokasta. Nam. Sitt keksittiin, että Novaluxin tarjonta täytyy tarkistaa ja löytyihän sieltä jotain pientä sekä Vävarsista mä ostin kangasta ja Lila jotain korttitarpeita. Vee oli kovin maltillinen ostoksissaan mutta ei senkään reppu sentään tyhjänä takas tullut.

Menomatkalla joku söi eväänsä jo ennen Katajaluotoa! Paluumatkallakin neulottiin, Lila aloitti jo toista sukkaa ja Veen kaulaliina on edennyt kiitettävästi, molemmilla on Zeldan värjäämää lankaa. Mä sain mennessä sukkia vähän eteenpäin, tullessa sitt jo neuloinkin liinaa uudesta langasta. Ah, tosi kiva piiitkästä aikaa liina työn alla.

 

Satamassa oli todella paljon joutsenia sekä kävelytiellä että altaassa. On ne vaan isoja lintuja kun läheltä katsoo.

OSTOKSENI

Karnaluksista: Brilliant puuvilla-viskoosi lankaa 600 g/ 1.00 €/ 50 g:n kerä, Maxi virkkauslankaa 2.63 € /100 g:n kerä, Pony 15 cm 2.25 sukkkapuikot 3.62, Clover Soft Touch virkkuukoukku 2.82

Värit on aikas retrot ja niistä olis tarkoitus neuloa itselle pusero.

 

Vielä Karnaluksista pari Anchorin askartelupakkausta 1.92 €, Novaluxista toinen muki itselle 2.99, (edellisellä kerralla nää oli tarjouksessa ja maksoi vain 1.99), ja Vävarsista kissapellavaa 0,5 m  5.05 (10.10 €/metri)

 

Novaluxissa yllytin Lilaa ostamaan itselleen tällaisen korin, ja osti sellaisen sitten mullekin! KIITOS! Tää on kiva saaressa kun on vetskarilla suljettava kansi niin ei mene kaikki mönkiäiset käsitöihini. Kuosikin on just ihana. Tämä oli edullinen, ehkä noin 4 euroa. Se oli 50 %:n alessa!

 

Sadamarketin villalankakaupasta ostin 3-kertaista valkoista pellavaa 100 gr/ 3.58 € (mulla on kohta pellavalankaa ihan liikaa kun en siitä ole vielä mitään tehnyt). Karnaluksista oli vielä tommosia Krokodilejä, eli henkseliklipsuja joita me Marian kanssa käytetään heijastimien kiinnittämiseen (siis hakaneulan sijasta). Hinta: 0.26 €/kpl.

Semmoset ostokset tällä kerralla. Kun mä odottelin Karnanluksin ovella kavereita tulevaksi niin tapasin Sadamarketin villalankamyyjä Annen, oli menossa ostoksille Karnaan. Mut siis jo tunnistetaan Tallinnan kadullakin;) Hän kertoi, että viikonloppuna oli kauppa käynyt hyvin. Myös tiedoksi, että seuraava lankasatsi kun heille tulee niin hinta nousee hieman.

KS