Kiirettä on pitänyt, ei tule aika pitkäksi, ei.

Maanantaina olin Myyrmäen neuletapaamisessa. Oli kiva tavata Virpi pitkästä aikaa ja muita neulojia ekan kerran ihan livenä. Teppanan kanssa muisteltiin Hiitolan sukkien ongelman ratkaisua;)

Keskiviikkona oli Vuosaaren lähiöaseman kässäkerho ja sitt torstaina sen porukan kanssa käytiin Tallinnassa. Kolmelle rouvalle oli ensi kerta Karnaluksissa ja reaktiot sen mukaiset.

Pronksi Lõngapood

1290369549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lauantaina vuorossa oli Ogelin neuletapaaminen. Siellä oli pöytä koreana kun oli myymälän 2-vuotis synttärit. Kuvia myös Anittan blogissa.

1290369555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain Rankalta Apinalta hyviä neuvoja käpyilyyn (PDF), jota olen nyt opettelemassa. Uutta, uutta pitää oppia ja keksiä vaihtelua käsitöihin. Jotenkin vaan mun aivot ei nyt suostu lähettämään oikeita koordinaatteja sormille miten niiden pitäisi niitä solmuja tehdä. Noh, kyllä se siitä. Kirjastosta lainasin kirjan Kauneimmat käsityöt, osa 2, siinä on kuvin näytetty ja kirjoituksin kerrottu tämän tekniikan salat. Eihän se vaikeata ole, eihän.

Martin markkinat jäi käymättä mutta huomenna, maanantaina, menen metsäretkelle Nuuksioon. Ah, ihana päästä metsään pitkästä aikaa. Nuotiomakkaraa on mukaan varattuna, ja tietysti kaikkea muutakin hyvää evästä.

Kunhan kaikelta menemiseltä kerkiän, niin laitan Tallinnan lankakaupat järjestykseen. Olen aloittanut jo mutta nyt on sitten ihan kaaoksessa koko kategoria. Jos jotain kysyttävää nyt on, epäselvyydestä johtuen, niin laita e-meiliä.

KS

PS EDIT: Jos jollain on vapareita/tarjouskuponkeja Tallinnan matkaan ja uhkaavat jäädä käyttämättä, niin mielelläni vastaanotan sellaisen: ainakin yksi matka on suunnitteilla joulukuun alkupuolella Lilan kanssa.