Taas olen tehnyt jotain mitä en oikeasti osaa:
Kaksi päivää olen ahertanut puutarhani kanssa, tai siis etu- ja takapiha.  En ole koskaan ollut mikään viherpeukalo, kaktuksenkin olen tappanut kuivuuteen. Hyvin kuitenkin kesäkukat viihtyivät, ilman lannoitusta tai muita kommervenkkejä.

Istutin muutaman angervon ja sammalleimun ja suikeroalpin sekä syyshortensian. Siirsin pari keltahanhikkia. Kaivoin ylös ja heitin pois kaksi taikinanmarjapensasta, mitä iloa niistä on?

Menin hakemaan rannasta kiviä mutta onnistuin menemään rantaan jossa ei ollut kiviä! Onneksi siitä läheltä metsänreunasta niitä sitten löytyi. Ja metsästä otin sammalta (ai, ei saa ottaa?).
Sammalen silppusin pieneksi, sekoitin piimään ja veteen, roiskin mönjän pihalle ja päälle vielä kastelin hieman. Toivottavasti siitä sitten kehittyy mukava sammalpeite tuohon pikku maapalaamme.

Kasvipenkkeihin laitoin suodatinkangasta ja sen päälle Kekkilän koristekatetta. Etupuolelle hiilenmustaa ja takapihalle pähkinänruskeata.
Aidan viereen ostin laattoja, että kissat voivat kulkea siinä ja istua katselemassa lasten touhua pihalla.

Muutama kuva ennen ja jälkeen. Kamerasta alkoi patterivalo vilkkua kesken kaiken, johtuisko siitä, että kuvat ovat hieman oudon värisiä, vaan haitanneeko tuo.

Ennen%201.jpg
J%e4lkeen%201.jpg
Ennen%202.jpg
J%e4lkeen%202.jpg
Puutarha_03.jpg
J%e4lkeen%203.jpg

Ihan kiva touhuta tuollaista kun näkee heti tuloksen. Ainakin tilapäisesti onnistuneen tuloksen, saa sitten nähdä mikä tilanne on keväällä ja kukkiiko kukat kesällä.
Eurojahan tähän paloi aika lailla mutta mitäänhän ei ilmaiseksi saa.

KS