Kuten jo kirjoitinkin niin lähdin saaresta viikkoa aiottua aikaisemmin. Edellisviikon pakkailin tavaroitani apein mielin, sekä lähdön että hylätyn kissan takia. Perjantai-iltana purin teltan ja laitoin tavarat talvikasaan. Teltan katos oli omalla kehikolla joten sen alle oli hyvä pystyttää pikku teltta viimeistä yötä varten. Siinä oli sitten tilava pöytäkin iltapalaa varten;)

 

Lauantaina heräsin tosi ajoissa viimeisiä pakkauksia varten mutta silti tuli kiirus ehtiä klo 12.00 lähtevään vuorolaivaan. Ihanainen Tintti oli vastassa ja sain tavarani hienosti kotiovelle.

Kasan pressu tuli vähän huonosti laitettua ja se vaivasi sen verran, että kävin tänään keskiviikkona pikavisiitillä saaressa korjaamassa pressun asettelun. Puoli tuntia oli aikaa livahtaa metsän puolelle, josta saaliina suuria kanttarellaja yhden soosin verran.

 

Tässä se kissa, Narri, on syömässä mun pihalla viime viikolla. Nyt sillä on ruokaa omassa teltassaan mutta mahtaako tuo siellä kärpästen yms. rojun seassa käydä . . . .? Toivottavasti se saadaan kiinni ennen talvea, ja jonnekin hyvään hoitoon. Voi että mulla on paha mieli.

KS