Domingo

Mitähän täällä EI juhlittaisi? Nämä juhlat alkoivat jo perjantaina, jatkuivat lauantaina ja päättyivät tänään sunnuntaina. Mitä ohjelmassa oli pe-la jäi mulle vähän epäselväksi, huonosti oli mainoksia tmv materiaalia saatavilla/löydettävissä.

Nyt oli pääosassa hassut puvut. Aika vähän oli pukeutuneita ihmisiä, pieniä lapsia oli aikas paljon. Jos olisin tiennyt niin olisin saattanut pukeutuakin. Tai olihan mulla täkäläisittäin hassu pusero päällä "Minulla on neuloosi" T-paita, ja jos oisin ottanut neuleen käteen ja ranneroikottimen ranteeseen niin eiks se olis jo ollu pukeutumista;)

Tässä linkissä on enkunkielen taitoisille luettavaa juhlasta. Lyhyesti kerrottuna: Tätä juhlaa vietetään Tuhkakeskiviikkona, paaston alussa. Juhlan alkua ja syytä ei tiedetä mutta yksi teoria on se, että Kunigas Carlos III:lle toimitettiin mätiä sardiineja ja hän käski hävittää ne.

Ja vielä kaksi YouTube videolinkkiä Torvisoittoa ja Torvisoittoa!

 

Olinkin koko päivän Morairassa, tänään on piiiitkästä aikaa ollut oikein kaunis ja lämmin päivä. Rantapenkillä istuessa sain kaulurin valmiiksi, huomiseksi varmaan saan sen kuvattuakin. Päivä kului aika nopsaan ja tietysti tuli taas nälkä, joten:

*- seinä -*    X   * - seinä - *

eli tuo tarkoittaa nyt sitä, että söin ravintolan terassilla pitsan!

KS